Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mijn boekenweekbuit

op 13 maart 2018 door

Van 10 maart tot en met 18 maart is het boekenweek, met dit jaar als thema natuur. Bij besteding van 12,50 euro aan Nederlandstalige boeken ontvang je het boekenweekgeschenk. Voor mij een mooi excuus om een nieuw boek uit te zoeken. Ik presenteer jullie: Mijn buit!

Nu lijkt mijn wensenlijstje voor boeken eindeloos te zijn, dus is het lastig kiezen. Ik heb me laten inspireren door het stuk over Ursula le Guin dat op de Hebban scifi & fantasy spot verscheen. Nog nooit een boek van deze auteur gelezen, dat wordt dus dringend tijd. Ik heb nu dan ook Aardzee aangeschaft. 

Of dit boek ook maar enigszins raakvlakken heeft met het thema van deze boekenweek? Ik heb geen idee! Voor de zekerheid heb ik dan ook maar het boekenweekessay van Jan Terlouw aangeschaft: Natuurlijk. Dit essay wordt aangeprezen als een ode aan de natuur én als pleidooi om de aarde in betere staat achter te laten voor de volgende generaties. Zeker dat laatste spreekt me aan, omdat dit past bij mijn eigen opvattingen. Ik ben dan ook heel benieuwd wat ik van dit essay ga vinden! Van Jan Terlouw heb ik overigens alleen nog maar jeugdboeken gelezen, het is dus wel een beetje spannend om eens iets heel anders van hem te gaan lezen.

En dan, waar het natuurlijk allemaal om draaide: Het boekenweekgeschenk! Dit jaar is dat Gezien de feiten van Griet op de Beeck. Door het enthousiasme van mijn zus over de boeken van Griet op de Beeck ben ik deze ook gaan lezen. Zeker Vele hemels boven de zevende sprak me erg aan. Haar boeken weten me tot nu toe steeds te raken en ik ben dan ook heel benieuwd naar dit boekje!

Ik kan er dus weer even tegen :)

Hebben jullie ook al een boekenweekbuit binnengesleept? Ik ben benieuwd!



Reacties op: Mijn boekenweekbuit

Gerelateerd