Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

7x 7 Boekentips

op 07 augustus 2020 door

Met veel plezier maken we als club de reeks 7x. Tijd voor een terugblik vol lees inspiratie.
In deze editie van 7x7 lichten we artikelen over boeken uit. Van dikke vakantie pillen, lange reeksen en trilogieën tot boeken die we verfilmd willen zien.

7x Dikke Vakantie pillen Het is vakantie en dus tijd voor een kuur van dikke vakantiepillen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat lezen heel gezond voor je is. Het vergroot je empathie en concentratievermogen en vermindert stress. Bovendien helpt het tegen onzekerheid, dementie en depressie. Een kuur dikke vakantie pillen doet wonderen. Want vergeet niet: One dikke pil a day keeps the doctor away.

7x Nederlandse en 7x Vlaamse boeken In het jaar, 2018, zijn er nogal wat boeken van eigen bodem verschenen. Ga lekker zitten en geniet van een selectie van Vlaamse en Nederlandse boeken.

7x boeken die we verfilmd willen zien Er zijn zo ontzettend veel mooie boeken met prachtige, aangrijpende, mee sleurende en afschuwelijke verhalen. Een gedeelte is al verfilmd of vertaald naar een serie. In deze 7 x laten we weten welke boeken, wij graag verfilmd zouden willen zien en natuurlijk waarom. Dus laat de maïskorrels maar poppen, pak er een lekker drankje bij en ga er rustig voor zitten. Zit er iets voor je tussen?

7 x lange boekenseries In januari 2019 schreven we, om het jaar goed te beginnen, een 7x met lange series. Dit zijn series met minimaal 5 boeken. Kortom uren lees inspiratie.

7 x Fantastische trilogieën Deze tips zijn niet alleen geschikt voor de kerstvakantie, natuurlijk komen deze tips over 7 Fantatsische trilogieën ook van pas tijdens deze zwoele zomerdagen.

7 x grafische romans Hebban Recensent Koen Driessens schreef voor ons een gast artikel over zijn favorieten in de grafische romannenwereld. Het resulteerde in 7x grafische romans. Geniet mee met zijn liefde voor de getekende wereld

Heb je toendertijd uit deze lijsten inspiratie opgedaan en heb je een of meerdere boeken gelezen, laat ons in de comments weten wat je ervan hebt gevonden. 



Reacties op: 7x 7 Boekentips

Meer informatie