Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De Hebban genreclubs gaan over naar Hebban VIPS

op 01 september 2019 door

Beste fans & volgers van deze fantasy & sciencefiction club. Ook wij gaan mee met de veranderingen binnen Hebban. En daarom is de tijd gekomen voor ons laatste artikel als SFF-Club. Want vanaf vandaag zijn we niet meer de Hebban SFF-Club, maar het Hebban SFF Café! Met een kersverse banner. Onze activiteiten zul je vanaf nu overal op Hebban terugvinden, in de redactionele artikelen, in thematische cafés, in recensies, blogs, topics, ónder artikelen, in leesclubs, et cetera. En uiteraard kun je hier nog steeds terecht om te praten en discussiëren met lezers in jouw favoriete genre. Wat ben jij aan het lezen?

In de zomer hebben wij (en jullie!) al wat kunnen wennen aan onze nieuwe positie in de Hebban VIP Club. Zo hebben we afgelopen zomer deze leuke dingen gedaan:
* Onze club had nog enkele fijne boeken voor te stellen zoals Echo van Thomas Olde Heuvelt, De Elfsteen van Ben Bokhout, Een sluier van speren van Bradley P. Beaulieu, The calculating stars van Mary Robinette Kowal en ik kan je nu al verklappen dat er nog een paar mooie in de pijplijn zitten.

* De meeleesclub De naam van de wind van Patrick Rothfuss kende veel bijval en ook het artikel over Wat je leest na de dienstmaagd kon op belangstelling rekenen.

* We vonden het de voorbije jaren steeds fijn om voor jullie artikelen te maken en om al jullie reacties en opmerkingen te lezen. Zo bleek meer dan eens dat jullie met goede (lees-)tips kwamen of zaken wisten aan te dragen die we zelf gemist hadden.

* We hopen dat jullie SFF genegen blijven en ook dat we binnen het nieuwe VIP-systeem van Hebban jullie leuke-spontane-eerlijke reacties mogen ontvangen op al wat er nog de komende maanden & jaren gaat verschijnen binnen dit geweldige genre.

Neem je vanaf september ook een kijkje in het SFF-Café?

Namens de voltallige Scifi & Fantasy Club een hartelijke dank voor de voorbije jaren en een verwachtingsvolle hoop voor de nieuwe VIP toekomst. Tot gauw!

-Marc-



Reacties op: De Hebban genreclubs gaan over naar Hebban VIPS

Meer informatie

Gerelateerd