Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Scifi & Fantasy-ambassadeur Merel

op 16 februari 2018 door

Hallo allemaal! Even voorstellen: ik ben Merel en ik ben 30 jaar. Doordeweeks werk ik met veel passie als studiebegeleider op een groep van 15 pubers. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, speel ik erbarmelijk viool, pak ik er graag een bordspelletje bij en gamen doe ik ook graag. Maar de meeste tijd besteed ik natuurlijk aan mijn grootste hobby: lezen! Ook schrijf ik graag over boeken, dat doe ik op mijn boekenspot Boekenmonster.

Ik lees van alles, maar mijn grote liefde blijft fantasy. Al van jongs af aan kan ik me helemaal in die andere werelden verliezen en meeleven met de personages. Een boek dichtslaan voelt wat dat betreft dan ook een beetje als afscheid nemen, wat waarschijnlijk de reden is dat ik zo van series hou :)

Ik ben een groot fan van Robin Hobb. In mijn boekenkast is dan ook een behoorlijke ruimte gereserveerd voor al haar boeken, die ik zo nu en dan ook weer herlees. Daarnaast heb ik Het lied van ijs en vuur van George R.R. Martin met veel plezier gelezen en ben ik lyrisch over de Kingkiller chronicles van Patrick Rothfuss. Toen mijn vriend een tijd terug niet los te weken was van de game The Witcher 3, besloot ik de boeken te lezen zodat we nog iets hadden om over te praten ;). De game is inmiddels al een tijdje uitgespeeld, maar ik blijf nog even vrolijk doorlezen en ga nu beginnen aan het volgende deel van de Witcher boeken: De jaren van verachting.

Mijn boekenkast staat weliswaar al vol met fantasy, maar ik ben nog lang niet uitgelezen. Er is nog zoveel moois te ontdekken! Ik kijk ernaar uit om al die nieuwe ontdekkingen samen met jullie te delen. Met veel blijdschap en enthousiasme ga ik nu dan ook van start bij de Hebban club voor fantasy en scifi!



Reacties op: Scifi & Fantasy-ambassadeur Merel

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Robin Hobb

Robin Hobb

Robin Hobb (1952) is het pseudoniem voor de Amerikaanse schrijfster Megan Lindho...

George R.R. Martin

George R.R. Martin

George R.R. Martin (Bayonne, New Jersey, 1948) is een Amerikaanse bestselle...

Patrick Rothfuss

Patrick Rothfuss

Patrick Rothfuss studeerde Engels en Filosofie aan de universiteit van Wisconsin...