Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogtour Lizzie: Storm & Structure

op 05 november 2020 door

Deze zomer zijn we gestart met de blogtour rond de Structure-serie. De eerste drie delen (Chaos & StructureWild & Structure en Lust & Structure) zijn al besproken. Vandaag is het de beurt aan deel 4: Storm & Structure.

- door Lizzie -

c400905d64a224bab07d90a2119faef1.png

Over Storm & Structure

Vijf jaar geleden werd Sils hart aan stukken gereten. Vandaag de dag is het nog steeds kapot. Hij heeft de liefde afgezworen en doet nu alleen nog maar aan losse flings. Hij is ervan overtuigd dat hij relaties kapot maakt. Na vijf jaar staat Alexa weer voor zijn neus. Herinneringen komen boven en het vertrouwen is weg. Hoe zit het met gevoelens? Heeft Alexa spijt van wat er is gebeurd? Kan Sil haar ooit vergeven, of is het echt einde verhaal?

c400905d64a224bab07d90a2119faef1.png

Wat ik ervan vond?

Hoewel je dit deel perfect losstaand kunt lezen, is het toch aangeraden om de vorige delen eerst te gaan lezen als je geen spoilers wilt over de andere bandleden. Nu we aan deel vier zijn heb je als lezer toch wel het gevoel dat de personages je vrienden zijn. Je hebt ze ondertussen echt al leren kennen en in dit boek leer je ze nog een stukje beter kennen.

Deze keer is Sil aan de beurt, Sil vond ik in de vorige delen een trouwe vriend, die er altijd is voor iedereen en die zijn zusje wil beschermen. In dit deel komen we te weten dat Sil samenwoont met zijn zusje en dat vijf jaar geleden zijn hart gebroken is geweest door Alexa, voor hem de perfecte vrouw. Opeens staat Alexa weer voor zijn neus na vijf jaar en dat doet wat met hem. Gelukkig is er Lily die hij vertrouwt en die hem van het gepaste advies voorziet.

Het verschil met de vorige boeken is, dat we hier ook voor een stuk terug keren naar het verleden van Sil en Alexa en zo te weten komen, wat er indertijd gebeurd is en waarom het toen spaak gelopen is. Opnieuw is de schrijfstijl heel vlot. Mariëlle Brouwer weet de gevoelens van de personages goed weer te geven en ervoor te zorgen dat je ze als lezer ook echt voelt. Zelf leefde ik echt mee met Sil, wanneer hij gelukkig was en wanneer hij verdrietig was; dit kon ik zo aanvoelen. Wederom is het verhaal niet bijster origineel en voorspelbaar, but who cares? Het is gewoon genieten van de bandleden en mee in hun leven te duiken. Nu schiet alleen nog het vijfde bandlid Daan over. Zijn bijnaam is Verwijfd, en dat maakt me extra nieuwsgierig naar zijn verhaal. Ik kan bijna niet wachten om in zijn liefdesleven te duiken en te ontdekken hoe het nu precies zit met Milan.

c400905d64a224bab07d90a2119faef1.png

Hebben jullie ondertussen al iets gelezen van deze verslavende reeks? Of misschien allemaal al? Ik ben heel benieuwd wat jullie van de boeken vinden.



Reacties op: Blogtour Lizzie: Storm & Structure

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Mariëlle Brouwer

Mariëlle Brouwer

30-jarige lezer en schrijfster :D Ik ben de schrijfster van de Structure-serie I...