Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogtour: Lizzie las chaos & structure

op 09 augustus 2020 door

Mariëlle Brouwer deed een oproep op Facebook wie er interesse had om in haar streetview team te komen. Als feelgood en new adult fan kon ik deze kans natuurlijk niet laten liggen. Ik stelde me kandidaat en kreeg de eer om de boeken uit de Structure-serie te gaan lezen en bespreken. In deze blog komt het eerste deel aan bod. 

-door Lizzie-

bef01fad8f91291c6940c1579d206b44.png

Over de Structure-serie

De serie bestaat uit vier boeken: 

  • Deel 1: Chaos en Structure
  • Deel 2: Wild en Structure
  • Deel 3: Lust en Structure
  • Deel 4: Storm en Structure

Deze blogtour gaat over het eerste deel. De andere delen komen later dit jaar nog aan bod. Je krijgt nu al een waarschuwing dat de boeken heel verslavend werken.

bef01fad8f91291c6940c1579d206b44.png

Over Chaos en Structure

In het eerste deel leren we de band Structure kennen; deze bestaat uit Daan, Noah, Sil en Mika. In dit deel speelt vooral Mika de hoofdrol.

Na een zwaar feestje met de nodige drank wordt Lily wakker naast Mika, het lokale popidool. Ze moet niets van hem weten en maakt dit ook duidelijk. Tot ze hem beter leert kennen. Moet ze dan toch haar mening herzien? Of is Mika toch de klootzak die ze voor ogen had.
Ook blijkt dat ze meer gemeen hebben of ze zelf dacht.

bef01fad8f91291c6940c1579d206b44.png

Wat ik ervan vond

Dit is zo’n rollercoaster boek waarbij je het boek door de kamer wilt gooien, je wilt roepen op de personages, je wilt ze door elkaar schudden, je echt kwaad op ze maken, maar dat je ook met een lach op je gezicht doet zitten, waarbij je vertederd wordt door de mooie momenten en je weer verscheurt en doet meehuilen met de personages.  
De schrijfstijl is vlot en aangenaam en de personages zijn goed uitgediept. Ja, ik klink heel positief, want ik ben fan geworden. Ik heb er letterlijk mijn nachtrust voor laten schieten omdat het boek uit moest en dan was ik teleurgesteld dat ik zo stom was om deel twee op mijn e-reader te zetten, want ik ging gewoon onmiddellijk verder met lezen!

Het boek heeft een aangename schrijfstijl. Je leest afwisselend vanuit het perspectief van Mika en Lily waardoor je je volledig in beide personages kunt inleven. 
De rest van de band blijft nog wat op de achtergrond, wat geen kwaad kan, want je wordt hierdoor nieuwsgierig naar de andere delen.
Het boek is een echte New Adult.

Raad ik jullie dit boek aan? Denk dat jullie uit het voorgaande al kunnen afleiden dat het antwoord hier gewoon ja op is.

bef01fad8f91291c6940c1579d206b44.png

Wist je dat

  • hier op Hebban er een meet en greet café heeft plaatsgevonden met Mariëlle Brouwer? 
  • dat Marieke een interview heeft gehad met Mariëlle Bouwer, deze kun je hier nog eens nalezen (de winactie telt uiteraard niet meer)
  • dat de eerste drie delen al eens door Marieke besproken zijn geweest? Wie wil kan hier het artikel nog eens bekijken. 
  • dat Mariëlle Brouwer een zomerverhaal heeft geschreven? Deze kan je hier terugvinden.

Hebben jullie al kennis gemaakt met deze muzikale serie? 

0fe0c80d1ac7ee70d449fd2d99874fec.jpg



Reacties op: Blogtour: Lizzie las chaos & structure

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Mariëlle Brouwer

Mariëlle Brouwer

30-jarige lezer en schrijfster :D Ik ben de schrijfster van de Structure-serie I...