Cadeautje: gratis e-book!

op 04 september 2018 door

Wat hebben we een heerlijke lange, lome, feelgood zomer achter de rug! En wat hebben we allemaal kunnen genieten van het mooie weer en natuurlijk van al die mooie, grappige, ontroerende feelgood zomerverhalen die een keur van Nederlandse feelgoodauteurs speciaal en geheel belangeloos voor ons en alle feelgood liefhebbers hebben geschreven. En natuurlijk de zomer-WIN-acties niet te vergeten, waar je kans kon maken op een paar fijne boeken. Nu iedereen langzamerhand weer terug van vakantie is en de scholen weer zijn begonnen, sluiten wij op ons pagina de zomer ook af.

- door Helma –

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

Cadeautje

En dat doen we niet zomaar. Nee, speciaal voor jullie hebben we alle zomerverhalen gebundeld in een gratis te downloaden e-book zodat je op je gemak alle verhalen nog een keer door kunt lezen. En hopelijk kan je hiermee straks misschien midden in de winter deze lange, lome zomer weer terughalen. Ook de teasers van de winacties zijn in het e-book opgenomen.

22b246ef5888e3f3ca324039a69c38bb.png

Een heel groot dankjewel!

Bijna onnodig te zeggen dat we superblij zijn met al die Nederlandse auteurs die samen met ons het feelgood genre nog meer op de kaart willen zetten. Dank jullie wel voor jullie enthousiaste medewerking:

Eva de Wit, Dani van Doorn, Jaimie Pisonier, Lily Frank, Aline van Wijnen, Olivia Lewis, Kate Paris, Suzanne Peters, Anneke Kleine Staarman, Jeske Meinema, Nathalie Koenekoop, Elsbeth de Jager, Tamara Haagmans, Gaby Rasters, Wendy Brokers, Karin van Delft, Francisca den Otter, Lis Lucassen, Renée Olsthoorn, Marleen Ziemerink, Marjan van den Berg, Afra Beemsterboer, José Vriens en Kirstin Rozema.

Download hier gratis de volledige Feelgood Zomerverhalenbundel 2018

Misschien is dit wel je eerste kennismaking met een van de auteurs en smaakt het naar meer. Dan vinden ze het helemaal niet erg als je straks naar de boekhandel of de bibliotheek rent om hun boeken te kopen of te lenen. Wel even wachten tot oktober, want in september organiseren we de tweede editie van de #leesuiteigenkast maand. Doen jullie weer mee?Reacties op: Cadeautje: gratis e-book!

Meer informatie

Over

Dani van Doorn

Dani van Doorn

Auteur van het romantische genre en kinderboeken. Schrijft voor Van Driel Publi...

Jaimie Pisonier

Jaimie Pisonier

Auteur van 'Vriendschap en liefde - Jack & Anouk' en schrijfster van (zeer) kort...

Lily  Frank

Lily Frank

Lily Frank (pseudoniem) werd geboren met hartjes in haar ogen. De liefde voor pr...

Aline van Wijnen

Aline van Wijnen

Aline van Wijnen won de schrijfwedstrijd van uitgeverij Zomer & Keuning en h...

Gesponsorde boeken