Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een Hebban boekentip, schot in de roos of niet?

op 13 juni 2018 door

Hebban heeft wat nieuws: De Hebban boekentipper: Geef drie lievelingsboeken op, voeg een korte toelichting toe, selecteer van wie je een tip wilt ontvangen en druk op de knop verzenden. Dan is het enkel nog nagelbijtend bij de computer zitten wachten tot er een tip binnen komt.

Soms gaat het snel, soms duurt het een paar dagen, maar daar is de mail dan: Een Hebban boekentip, gegeven voor een Hebban Specialist, een Hebban genre club of een Boekverkoper. De een krijgt één tip, de ander drie en enkele geluksvogels krijgen er soms nog wel meer.

Een tip, en nu?

Dan heb je je tip gekregen, wat nu? Voor de boektippers is het maar afwachten of de tips geslaagd zijn of niet. Eenmaal verzonden is het voor de tippers afgelopen. Maar Hebban heeft voor de tipontvangers een boekentiptopic geopend, waar je alles kwijt kan over de ontvangen tip(s). Er staan al een hoop enthousiaste reacties, maar het gaat dan nog alleen om de eerste indruk.

Eigenlijk willen we allemaal weten: Hoe gaat het nu verder? Ren je direct naar de boekhandel om een getipt boek te kopen? Reserveer je direct een exemplaar bij de bieb? Of zet je de boeken op je –wil ik lezen- boekenplank en ‘zie je nog wel’ of je het ooit gaat lezen.

Een nieuwe serie

Wij van de Feelgood Club testten de boekentipper ook uit, wij vroegen boekentips aan en kregen boekentips, het eerste artikel hebben we gister geplaatst en een tweede komt in juli online.

Ook wij kregen reacties als: En hoe gaat het nu verder? Laten jullie nog weten hoe de tips zijn bevallen? Want nieuwsgierig zijn we allemaal naar het verdere verloop van de gegeven en ontvangen boekentips.

Superleuk idee, wij zullen zeker laten weten wat we van de ontvangen tips vonden in een nieuwe blog. Maar we willen nog veel meer ervaringen lezen, namelijk ook die van jou!

Doe mee met: Schot in de roos of niet

Heb jij een boekentip ontvangen, en heb je het boek geleend of gekocht en gelezen, dan kan je ons laten weten hoe dat was. Schrijf een stukje over je tip, van wie je die kreeg, wat je eerste indruk was en over je leeservaring als je het boek hebt gelezen. Stuur je stukje naar welovefeelgood@gmail.com en wij plaatsen dat dan in een blog op onze spot.

Heb je nu geen roman getipt gekregen, maar een thriller of een fantasy verhaal? Het maakt ons niet uit, het gaat om de ervaring van de tip en hoe het lezen ervan is bevallen.

Doe je mee? 



Reacties op: Een Hebban boekentip, schot in de roos of niet?

Meer informatie