Advertentie

Een kerst vol verrassingen: een estafette kerstverhaal

op 13 december 2018 door

Ook dit jaar verwennen we jullie weer met kerstverhalen die speciaal voor de Feelgood Club zijn geschreven. Zo hebben jullie op 6 december al een kerstverhaal van Jaimie Pisonier kunnen lezen. En hebben jullie de gratis kerstbundel van Jeske Meinema al gedownload? 

Vanaf vandaag starten we met een bijzonder kerstverhaalproject: dit jaar hebben tien auteurs de handen ineen geslagen om samen een kerstverhaal te schrijven. Onze eigen Marleen schreef de intro, waarna achtereenvolgens Lily Frank, Mariëlle de Visscher, Gaby Rasters, Marijke Vos, Elsbeth de Jager, Jeske Meinema, Stefan Tetelepta, Jamie Pisonier, Anneke Kleine Staarman en Wendy Brokers een deel van het verhaal schrijven.

f3ade16d60e1c9d01178a2f3e0ec3342.png

Om jullie vast in kerststemming te brengen, beginnen we vandaag met de intro en vanaf morgen gaat het verhaal echt beginnen als Lily Frank de pen van Marleen overneemt en zorgt voor een New Adult twist waar je het warm van krijgt.

Nieuwsgierig?

Lees hier hoe het verhaal begint 

ba8e4a861c8552d6921ecd473536623a.pngEn na dit vervolgverhaal zijn we er nog niet, want Tamara Haagmans en Dani van Doorn schreven nog een mooi kerstverhaal dat je kunt lezen op Eerste en Tweede Kerstdag. Stefan Tetelepta heeft, behalve dat hij meeschrijft aan het kerstvervolgverhaal, nog een speciaal oud-en-nieuw verhaal voor ons in petto. Voorlopig dus genoeg te lezen bij de Feelgood Club!Reacties op: Een kerst vol verrassingen: een estafette kerstverhaal

Meer informatie

Over

Lily  Frank

Lily Frank

Lily Frank (pseudoniem) werd geboren met hartjes in haar ogen. De liefde voor pr...

Gaby Rasters

Gaby Rasters

Gaby Rasters is auteur en moeder van drie kinderen. Ze is dol op social media, n...

Marijke  Vos

Marijke Vos

Hè hè, ik vroeg me al af wanneer je wat meer over mij zou willen weten. Nou, d...

Elsbeth de Jager

Elsbeth de Jager

Lezer, schrijver, redacteur, vertaler en recensent.

Jeske Meinema

Jeske Meinema

Mijn passie voor schrijven begon bij het slecht bijhouden van dagboeken. Nee, ec...