Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Feelgood kerstverhaal van Tamara Haagmans

op 25 december 2018 door

Een gelukkig feelgood kerstfeest allemaal! Jullie hebben al kunnen genieten van een prachtig kerstvervolgverhaal, een kort verhaal van Jaimie Pisonier en een complete kerstbundel van Jeske Meinema, maar ook op deze Eerste Kerstdag kan een feelgood kerstverhaal natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor de Feelgood Club schreef Tamara Haagmans Een leugentje om bestwil.

ba8e4a861c8552d6921ecd473536623a.png

Over Tamara Haagmans

2cc86ba5ed237747a9de82565bb9e15e.pngTamara Haagmans is geen onbekende meer bij de Feelgood Club. Ze schreef ook vorig jaar al speciaal voor ons een kerstverhaal en in onze lange lome zomer maand liet ze ons genieten van een heerlijk zomers feelgoodverhaal. 

Ze is een enorme romanticus, altijd aan het lezen óf aan het schrijven. De ideale invalshoek, een vreemd personage of een rare situatie: Je kunt het allemaal vinden in één van haar vele notitieboekjes. In oktober 2018 tekende Tamara een contract bij Uitgeverij Luitingh Sijthoff voor een feelgood die in de zomer van 2019 verschijnt. Onnodig te zeggen dat we bijna niet kunnen wachten tot die in de winkel ligt. Willen jullie meer over haar, of haar boeken weten, kijk dan op haar website of op facebook!

129c6b19ab447794ecf486c4eb843343.png

Een leugentje om bestwil

door Tamara Haagmans

Zijn neus komt net onder de dekens uit. Iets dat voor een stem door moet gaan komt onder de dekens uit, raspend en krakend. Alsof ik luister naar een opaatje van tachtig.

‘Wie weet is het morgen wel voorbij en voel ik me al veel beter.’ Er klinkt een droge kuch.
Ja, en misschien zal morgen Gaston van de postcodeloterij aan de deur staan, maar die kans acht ik bijna net zo klein als de kans dat Wouter zich morgen beter voelt.
‘Het maakt niet uit,’ probeer ik hem gerust te stellen. ‘Dan blijven we gewoon de hele kerst in bed liggen, romantisch met z’n tweetjes. Dat is weer eens iets anders dan dat opgedofte gedoe.’

Lees hier het volledige kerstverhaal van Tamara Haagmans

Heb je de andere kerstverhalen gemist? Hier vind je een overzicht van alle hoofdstukken.

 



Reacties op: Feelgood kerstverhaal van Tamara Haagmans

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Tamara Haagmans

Tamara Haagmans

Tamara (1980) is dol op lezen, schrijven, en alles dat met letters te maken heef...