Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

WLFG December Feestmaand café

op 01 december 2017 door

Welkom in ons WLFG December Feestmaand Café!

Ook in december is ons WLFG Café 24/7 geopend! Hier kun je terecht om gezellig te praten over het boek dat je aan het lezen bent, wil lezen of gelezen hebt. De open haard brandt en de kaarsjes zijn aangestoken. De kerstboom is vast opgetuigd en bardames Marieke en Helma staan weer voor jullie klaar met potten vol feelgoodmelange, koffie en een luisterend oor. En in deze feestmaand mogen de pepernoten, banketletters, oliebollen en champagne natuurlijk ook niet ontbreken.

Onze We Love Feelgood pagina staat in het teken van december feestmaand met elke dag een kerstverhaal van een Nederlandse auteur, acht quizzen en nog veel meer verrassingen. En zo tellen we af naar het nieuwe jaar.

En uiteraard staat ook dit café weer open voor iedereen, ongeacht van welke boeken je houdt. Dus of je nu hardcore SFF, Crime, YA of Literatuur fan bent: ook jij bent van harte welkom.

En heb je een boek uit? Dan kan je het plaatsen in onze virtuele boekenkast.

Kom binnen en feel good!

 Reacties op: WLFG December Feestmaand café