Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Foute mannen om verliefd op te worden

op 10 mei 2018 door

In MeiMannenMaand kan een lijstje met echte mannen natuurlijk niet ontbreken! Onze favoriete feelgoods staan natuurlijk bomvol met leuke, knappe, grappige en sexy mannen, maar af en toe glipt er wel eens een foute man doorheen! Ook die mannen zijn heerlijk om over te lezen en wij zetten er vandaag een aantal voor je op een rijtje. Nooit verkeerd toch? 

Door: Marleen

282f61af535b779f376e871e5986e34d.jpg

Vechten, drinken en heel veel seks met Travis uit Prachtige rampspoed van Jamie McGuire
Mijn favoriete badboy aller tijden is Travis uit Prachtige Rampspoed. Op het eerste gezicht lijk hij een standaard en eigenlijk wandelend cliché, want hij vecht, duikt met elk meisje het bed in en drinkt en rookt als een malle. Toch zit er nog heel veel in hem verstopt en ik vond het heerlijk om dat te ontdekken en om nog regelmatig terug te keren. Je kunt niet anders dan verliefd op deze man worden. Dit boek is een absolute aanrader, maar helaas wel een 'oudje'. Mocht je deze nog ergens op de kop kunnen tikken, doen! 

De mannen van Abbi Glines
In zo ongeveer elk boek van Abbi Glines (en dat zijn er al heel veel op de Nederlandse markt), verschijnt wel een bad boy op het toneel. In twee recentere boeken, namelijk Alleen voor nu en Zolang het duurt, leren we twee mannen kennen waar we al eerder vluchtig kennis mee hebben gemaakt. Hoewel ze een aantal foute karaktertrekjes niet helemaal verliezen, blijkt er onder de oppervlakte veel meer te schuilen! Nog op zoek naar een andere foute man van Abbi? Lees dan ook zeker het allereerste boek die van deze auteur in Nederland verscheen: Perfecte zomer. Je zult gegarandeerd verliefd worden op Beau. 

Meet Jagger uit Onbereikbaar van Rebecca Yarros
Rebecca Yarros kennen we natuurlijk van de Flight & Glory serie, de boeken over de stoere mannen (en vrouwen) in het militaire leven. Hoewel je Josh en Grayson niet echte hele foute mannen kunt noemen, past Jagger echter wel perfect in dit rijtje. Ook bij blijkt er veel meer in hem te zitten dan het eindeloze geflirt, maar ook zeker een man om stiekem toch echt wel een grote crush op te hebben. 

Word verliefd op de enorme Brock uit Vertrouw op mij van Jennifer L. Armentrout
Om nog even bij fijne New Adults te blijven hebben we Brock uit Vertrouw op mij ook opgenomen in dit lijstje. Deze man is zelfs professioneel vechter, heel erg fout dus! Hoewel ikzelf niet helemaal overtuigd ben van de charmes van Brock weet ik dat heel veel vrouwen wel in katzwijm zijn gevallen. Daarnaast is Vertrouw op mij ook een heel fijn laatste deel in een fantastische serie! 

Gevalletje van net uit de gevangenis met Sophie Jackson
Op het eerste gezicht zou je een jongen die in de gevangenis zit (of die er net uit is) niet bestempelen als een goede jongen. Daarom kun je de mannen uit de boeken van Sophie Jackson heel goed als de perfecte foute mannen beschrijven. Carter, Max en Riley zijn alle drie niet gelijk mannen die je aan je ouders wilt voorstellen, maar stuk voor stuk zeker mannen om hopeloos verliefd te worden. Je zult in ieder geval niet de enige zijn.

Meet Reed Royal uit De Royals van Erin Watt
Hoewel dit boek misschien iets meer neigt naar Young Adult, is Reed Royal toch echt wel de bad boy bij uitstek. Sowieso is deze serie een echte aanrader als je fan bent van drama, maar je zou 'm eigenlijk zeker moeten lezen voor Reed. Man, man, man, wat een heerlijke jongen! Yes, ik ben verliefd! ;) 

Uwe koninklijke hoogheid, de foute prins van Geneva Lee
Hoezo een prins is een beschaafd en net persoon? Prins Alexander uit Royal passion heeft duidelijk niet van die etiquette gehoord. Gelukkig voor ons hebben wij er een hele leuke en vooral originele foute man bij! Je hebt al meer over deze man kunnen lezen in een buddy read. Ben je benieuwd hoe het verder gaat? Kom dan volgende maand zeker hier nog eens terug! 

Nieuw in Nederland: De mannen van Hartwick Publishers
Helemaal nieuw in Nederland en ook nog niet heel erg veel over bekend, maar nieuwe uitgeverij Hartwick brengt Amerikaanse boeken op de Nederlandse markt die bomvol staan met duistere romantiek. Bij duister denk je natuurlijk al vrij snel aan foute mannen en we kunnen je verklappen: die zijn goed vertegenwoordigd! Misschien zijn ze zelfs wel een beetje te fout op sommige momenten (kan dat?). Hoewel dit wel boeken zijn waar je van moet houden, zijn het wel echte aanrader. Erg verslavend! Binnenkort lees je hier meer over deze nieuwe uitgeverij. 

282f61af535b779f376e871e5986e34d.jpg

Zo, een heel lijstje vol met foute mannen. Welke man kende jij al? En met welke wil je nog graag eens kennismaken? Veel leesplezier! 



Reacties op: Foute mannen om verliefd op te worden

Meer informatie

Gerelateerd