Leestip van Diana

op 13 februari 2022 door

Elke zondag is het feest, want dan geeft een van ons een echte leestip. Deze week is Diana aan de beurt. Diana twijfelde heel lang over het boek dat ze zou kiezen. Ze heeft de laatste tijd namelijk niet erg veel gelezen. Toch was er één verhaal dat er voor haar uitsprong; Blijf bij mij van Emma Anna.

- door Diana -

77f077074fef00ed46e5c3972ce4522f.png

Mijn leestip van de week is ... Blijf bij mij

Blijf bij mij stond al een hele tijd op mijn lijstje. Ik zag dat Kom naar huis het eerste deel in deze tweedelige serie was. In deel één werd ik geraakt door zowel het verhaal van Hannah als Luc. Ik moest na Kom naar huis direct verder in Blijf bij mij, het vervolg dat verder gaat waar deel één gestopt is. Kom naar huis is zeker een aanrader, maar Blijf bij mij raakte me net iets meer, omdat het onder andere over een voogdijzaak gaat. De manier waarop ouders kunnen 'vechten' ten koste van een kind, raakt me altijd diep. Emma Anna heeft me met deze twee boeken verrast. Ik raad de serie niet alleen aan, maar zal zeker oom meer verhalen van haar gaan lezen.

Over Blijf bij mij

Hoewel Hannah’s hart is gebroken door de allesbeslissende onthulling die Luc heeft gedaan, heeft ze haar leven toch weer weten op te pakken. De afgelopen maanden is haar leven drastisch veranderd. Ze heeft een nieuwe baan, nieuwe vrienden en probeert haar verleden een plekje te geven. Maar wanneer ze uiteindelijk toch wordt geconfronteerd met Luc, blijkt ze meer naar een leven met hem te verlangen dan ze zichzelf heeft geprobeerd wijs te maken.

Luc is getrouwd en staat op het punt vader te worden, maar niets gaat zoals hij zou willen. Zijn relatie, zijn gezondheid en zijn gemoedstoestand laten hem in de steek, wat uiteindelijk maar één oorzaak heeft: een leven zonder Hannah, de vrouw die hem alles zou kunnen bieden wat hij nodig heeft. Maar is dat andersom ook zo?

Wat is er voor nodig om toch samen gelukkig te worden? En kunnen Luc en Hannah wel daadwerkelijk gelukkig zijn wanneer buitenstaanders er alles aan doen om dat tegen te houden?

Heb jij weleens iets van Emma Anna gelezen? Wat vind jij van haar verhalen?Reacties op: Leestip van Diana

Meer informatie

Gerelateerd

Over