Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leestips gezocht voor Fabulous Feelgood - Marieke

op 05 februari 2020 door

Lezen willen we allemaal. De kasten staan vol, de ereader meestal ook en dan nog lopen we de boekwinkels en bibliotheken plat voor nog meer leesvoer. Helaas kunnen we niet alles lezen wat gedrukt wordt.

Maar stel nu dat jij als feelgoodlezer net dat ene boek mist, dat geweldig mooie, fantastische boek dat jij eens las en waarvan je vindt dat eigenlijk alle feelgoodlezers het zouden moeten lezen. Het zou toch zonde zijn als dat niet wat aandacht krijgt? Daarom geven wij jou nu de kans om dat ene speciale boek te tippen!

4eb68200e1651b4e39010079ea9764b5.jpg

Wat gaan we doen?

In het introductieartikel Fabulous Feelgood vroegen we aan jullie welke artikelen jullie graag terug zouden willen zien op de spot. Daar werd onder andere de leestipestafette genoemd. Die estafette loopt nog steeds met tips van lezers aan lezers. We gaan de serie uitbreiden!

Allereerst starten we onze eigen leestipestafette weer op. Eenmaal per maand tipt een van de Fabulous Feelgood dames een van de anderen, want dat is een reeks die we zelf heel erg leuk vinden. Nadeel: Het duurt negen maanden voordat de laatste in de rij aan de beurt is. In deze reeks gaat Helma van start, van wie zij haar tip krijgt is nog even een verrassing (ook voor haar).

Daarom komt er een tweede reeks bij en daarbij hebben we jullie hulp nodig. Wij vragen jullie namelijk om ons te tippen! Marieke zal hierin de spits afbijten. Wat zouden jullie haar willen tippen om te lezen? We maken het jullie niet makkelijk, want haar lijst met gelezen boeken is nogal lang, aan de andere kant is het misschien helemaal niet zo moeilijk, want ze leest alles wat los en vast zit.

Ons verzoek aan jullie: Plaats een leestip

Een leestip voor Marieke dus. Kijk eens op haar profiel zodat je een beetje weet wat ze zoal leest en kies dan een boek waarvan je denkt dat het bij haar past. Of daag haar uit met een boek dat buiten haar comfortzone ligt. Natuurlijk kan ze niet alle tips gaan lezen, maar haar -wil ik lezen- lijstje zal zeker worden uitgebreid. Uit alle gegeven tips zal het lot bepalen welk boek dan haar volgende leesboek wordt, en natuurlijk volgt er een blog met haar leeservaringen.

4eb68200e1651b4e39010079ea9764b5.jpg

Laat van je horen en tip!



Reacties op: Leestips gezocht voor Fabulous Feelgood - Marieke

Meer informatie