Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lezersestafettetip: Lizzie tipt Amarins

op 16 juni 2019 door

Vorige maand tipte Kitty in de vierde lezersestafettetip Jij, ik, alles van Catherine Isaac aan Lizzy. Vandaag is het de beurt aan Lizzy om te vertellen over haar leeservaring met deze tip en het stokje op haar beurt door te geven aan Amarins.

9dad08f0f9800f03281ddec67dc5ff40.jpg

Over Jij, ik, alles

Jessica verbreekt na de geboorte van haar zoon William de relatie met Adam. Ze is helemaal klaar met hem en hij vertrekt naar Frankrijk. Na tien jaar radiostilte besluit Jessica met William een vakantie te boeken in het kasteel dat Adam runt. Haar doel is om er voor te zorgen dat Adam zijn hart verliest aan William. Waarom? Omdat Jessica een geheim bij zich draagt dat het leven van William compleet op zijn kop zal zetten.

Hoe was de tip?

Ik had enorm uitgekeken naar mijn beurt in de lezersestafettetip. Ik was echt benieuwd welk boek Kitty voor mij in petto had. En haar tip was een verrassing. Ik kende schrijfster en het boek niet. Toen ik heb boek in huis had, heb ik hem in drie dagen uitgelezen. Ieder vrij moment wilde ik het boek oppakken.

Mijn conclusie? Een aanrader! De zakdoekjes heb ik eerlijk gezegd niet nodig gehad, maar het is een prachtig verhaal met de mooie boodschap: ‘Geniet van ieder moment!’

Ik ga zeker opzoek naar nog meer boeken van deze schrijfster.

Kitty, het was echt een schot in de roos! Bedankt voor de tip.

9dad08f0f9800f03281ddec67dc5ff40.jpg

Mijn tip voor Amarins

Ik heb heel lang getwijfeld tussen twee boeken. Ik had een boek in gedachten, maar vond deze dan teveel op de tip lijken die ik gekregen had en dat vond ik een beetje flauw. Dus ik ben op zoek gegaan naar een ander boek, dat mij ook in de ban hield. Het moest natuurlijk ook niet op de boekenplank van Amarins terug te vinden zijn. Het boek beg ik zelf eerder getipt gekregen van Marieke met de Boekentipper die ik aangevraagd had en het is me zo goed bevallen dat het zelfs tot één van mijn favorieten behoort…

Heb ik je al nieuwsgierig gekregen, Amarins?

Hier komt-ie: …. Ik tip jou Crash van Ellen Lina en geef hierbij ook de doos Kleenex door. Het boek bevat zoveel emoties dat je ze wel eens nodig kunt hebben. Om ze te verscheuren van frustratie of om juist een traan weg te pinken.

Over Crash

‘… de rampplek. Het vliegtuig van de Italiaanse maatschappij Italiana crashte op 28 juli dit jaar bij het bergplaatsje Valsugana, na een defect in het hydraulische systeem. Een noodlanding werd ingezet, maar deze verliep uiterst tragisch. Bij de crash kwamen honderddrieënveertig mensen om het leven, onder wie de voltallige bemanning en vier Nederlanders; twee vrouwen, een man en een kind. Veertien mensen overleefden de ramp, onder hen bevonden zich twee Nederlanders.’

Ontmoet Anna Kranenburg. Eenendertig jaar, eigenaresse van een kookwinkel en overlevende van de ramp met IT 642. Naast haar zat Jesse Wilgers, drieëndertig jaar, partner bij Boulder Maze Accountancy op Wall Street, New York. Hij is de tweede Nederlandse overlevende.

Nadat Anna is aangeschoven bij De Avondshow, om naar aanleiding van een nieuwe vliegramp geïnterviewd te worden over de crash die zij overleefde, gebeurt het onmogelijke. Haar verhaal komt terecht bij Ruben Partier, die er vervolgens voor zorgt dat de levens van Anna, haar man Daan en van Jesse, nooit meer hetzelfde zullen zijn. Ruben krijgt het voor elkaar om geheim na geheim te ontrafelen. Wat heeft hij met de crash te maken? Wat hebben Anna en Jesse met elkaar te maken? Wat gebeurde er aan boord van IT 642, voordat het toestel neerstortte?

Wees gewaarschuwd… Brace for impact.

Ik hoop dat je er even veel geniet als ik van dit boek genoten heb. Ik kijk al uit naar je reactie, Amarins.

9dad08f0f9800f03281ddec67dc5ff40.jpg

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan de lezersestafette? Kijk dan hier wat je daarvoor moet doen.



Reacties op: Lezersestafettetip: Lizzie tipt Amarins

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Ellen Lina

Ellen Lina

Auteur van Vasthouden (2011) Ooit zal ik je weer zien (2013), Sky (2015), Crash ...