Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lizzie stelt zich voor

op 21 november 2019 door

Na de overgang van Feelgood club naar Feelgood cafe waren we nog met 7 feelgood vips over. Daar is nu weer verandering in gekomen, want Lizzie en Esther zijn toegevoegd aan het café. Vandaag stelt Lizzie zich voor. 

cd3a23f91cfc4d1a0ee668c748ee2178.jpg

Lizzie

Voor de vaste bezoekers van het feelgoodcafé ben ik al lang geen onbekende meer. Sinds deze week heb ik de eer om me bij de feelgoodbar dames te vervoegen samen met Esther.

Ik zal voor degene die niet weten wie ik ben of mij nog beter willen leren kennen mezelf even voorstellen. Op Hebban is mijn naam Lizzie afgekort van Lieselotte, ik ben 31 jaar gehuwd met de liefde van mijn leven, samen hebben we een dochter van acht. We wonen in ons gezellig huisje in Brugge. Die dochter heeft mama's lees microbe geërfd.

In mijn jeugd heb ik altijd heel veel gelezen. Ik verslond de boeken van Marc De Bel, Patrick Lagrou en later die van Dirk Bracke, maar ergens tijdens mijn puber jaren ben ik mijn interesse in lezen kwijt geraakt.

In 2017 gingen we op reis naar Kos en ik wilde nog een boek lezen. Toen stapte ik een boekenwinkel binnen en nam er drie mee die mij wel iets leken. Die hebben de koffer nooit gehaald, en ik ging al om een nieuwe voorraad voor we vertrokken. Na de reis wilde ik wel eens weten hoeveel mensen er eigenlijk van lezen hielden. Zo  kwam ik op facebookgroepen terecht en via die op Hebban. Lezen is echt opnieuw een stuk van mijn leven geworden.

Vroeger ging ik terwijl manlief tv keek naar boven om Netflix te kijken, nu blijf ik gezellig in de zetel zitten met een boek. Ik lees zowel papierenboeken als digitaal. Naast lezen vind je mij vaak in de fitness of op restaurant gezellig iets eten met vrienden.

cd3a23f91cfc4d1a0ee668c748ee2178.jpg

Welkom Lizzie in het feelgoodcafé. Binnenkort zal ook Esther zich komen voorstellen in het café.



Reacties op: Lizzie stelt zich voor

Meer informatie

Over

Marc de Bel

Marc de Bel

Marc de Bel is een Vlaams jeugdauteur. Eerder was hij jarenlang onderwijzer. Hij...

Patrick Lagrou

Patrick Lagrou

Patrick Lagrou (Brugge, 1 oktober 1949) is een Vlaams jeugdauteur. Hij is vooral...

Dirk Bracke

Dirk Bracke

Dirk Bracke (1953) is een van de populairste jeugdauteurs van Vlaanderen. Hij de...