Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

We Love Feelgood leest: Juli 2017

op 06 juli 2017 door

Juli de zomermaand. Veel mensen hebben een paar weken vakantie en kunnen dan meer lezen. En de dames van We Love Feelgood? Die lezen het hele jaar door. Wat lezen zij in deze zomermaand?

b161cc74ab2bea9cb4097d34a092f0b8.jpgMarleen: 
Ik weet niet eens waar ik moet beginnen, ik heb nog zoveel boeken die ik wil lezen! Op dit moment lees ik Winter van Marissa Meyer (en hij is fantastisch). Daarnaast wil ik nog graag Vandaag houden we het droog van Petra Vollinga lezen, voordat ik op vakantie ga naar Thailand.
Voor Thailand heb ik mijn ereader volgegooid met een hele lading (feelgood)boeken. Ik wil bijvoorbeeld de nieuwe Abbi Glines, Alleen voor haar lezen en Nachten in New York van Sarah Morgan. Ik zal me in ieder geval niet vervelen de komende periode!

d11132ac28250cdd12b8ed4d3adf9c70.jpgNathalie:
Het is bij mij buddyread feest :). Vorige week Enkeltje Ierland van Charlotte de Monchy gelezen samen met Janneke, nu bezig met Laat me gaan van Gayle Forman met Sanne.
Van het weekend wil ik beginnen aan Cat van Freya North, dit boek is een chicklit over de Tour de France, lijkt mij heel toepasselijk aangezien de Tour de France dit weekend ook van start gaat.
En daarna aan de volgende buddyread met Renate, Blonder wordt het niet van Ellen Berg.
Oh ja, en Glossy Boerin van Maureen du Toit staat ook op de juli leeslijst, hier zal ook een recensie verslag op onze spot van komen. Veel leuke boeken in het leesvooruitzicht.

e968660466a29822ce6515d61f2233a0.jpgRenate:
Deze maand staat het lezen op een laag pitje vanwege mijn verhuizing.
Al heb ik wel een buddyread met Nathalie op de planning staan met Blonder wordt het niet van Ellen Berg.
En Recepten voor liefde en moord van Sally Andrew ga ik ook lezen deze voor de leesclub.
Maar laat mij hopelijk nog verrassen voor de verrassingsleesclub, want dat vond ik een tof idee.

e489b2a0c64f780ddaf1855db9311e89.jpgHelma:
De stapel nog te lezen boeken is nog lang niet op. Voor juli staat op de planning het recensieboek Het jaar na jou van Mike Gayle. Maar eerst nog even Glossy Boerin van Maureen du Toit uitlezen voor een groepsrecensie en een interview met Maureen. En tussendoor lees ik telkens een klein stukje uit Spuitende Slagaders en overstromende Oceanen. Het is eigenlijk een boek voor kinderen, maar ik steek er zelf ook nog heel van op. Met Recepten voor liefde en moord van Sally Andrew mag ik aansluiten bij de leesclub. Dan wacht ik nog vol spanning op de tip die Diana mij gaat geven voor onze boekenestafette. Ik ben heel benieuwd welk boek zij voor mij in petto heeft. En een andere verrassing die hopelijk binnenkort op de deurmat valt is een boek van de verrassingsleesclub in het kader van de Week van de Debutant. Nu alleen nog even de tijd vinden om het allemaal te lezen!

c2972b21fa28e57775b43cfe7d735d88.jpgMarieke:
Op dit moment heb ik als luisterboek voor onderweg: Het dameskoor van Chilbury, waarin dmv dagbroekfragmenten en brieven het leven van een klein Engels plaatsje aan het begin van de oorlog wordt belicht. Een originele manier van boekopbouw, en heel geschikt om te luisteren.
Het boek waar ik 's avonds in lees, is Een ondertoon van liefde, van Kate Paris, mijn eerste kennismaking met New Adult en het bevalt goed. Ook ben ik begonnen in Het Eiland van Victoria Hislop, bij een verkoop had ik drie van haar boeken gekocht, en hoewel ik deze niet direct zou hebben gekozen als ik eerst de korte samenvatting had gelezen, blijkt het echt een prachtig verhaal te zijn. Het gaat namelijk over Spiralonga, een eiland bij Kreta waar in de eerste helft van de 20e eeuw Lepra patiënten naar toe werden verbannen. Geen licht thema, maar verhaal eromheen is zo mooi.
En voor het slapen gaan lees ik Vallen van Jackie van Laren. Lekker luchtig om daarna heerlijk weg te dromen.
Ik zit nu te wachten op het leesclubboek van Recepten voor liefde en moord, dus die gaat deze maand ook uit. Einde deze maand heb ik vakantie, en wat ik allemaal ga lezen is voor mij ook nog een verrassing. De ereader is gevuld en een paar bookazines gaan mee 'voor het geval dat'.

044cca4a904c94e6a660b51d1bc0cca1.jpgJanneke:
Deze maand begint goed met het lezen van Ik zie je op het strand. De nieuwe roman van Jill Mansell. Perfecte maand om dit boek te lezen! Nu nog hopen op dat strandweer en dan komt het helemaal goed. Verder heb ik zoveel leuke boeken liggen dat ik niet weet waar ik moet beginnen.
Waarschijnlijk ga ik beginnen met Een liefde in Rome van Mark Lamprell. Veel goede berichten over gelezen dus ook dit boek lijkt me heerlijk om te gaan lezen. Verder laat ik, voor het eerst in lange tijd, nog even open wat ik ga lezen. Kijken welke leuke boeken er op mijn pad komen. Misschien nog een boek van de verrassingsleesclub in kader van de Week van de Debutant? Wie weet!

0a66853eeb6056e0ba35189121033b63.jpgDiana:
Ik heb komende maand heel veel keuze. Maar één echt moetje en op zich kijk ik daar ook wel naar uit. Nu ben ik bezig in Opstaan van Jackie van Laren en ik geniet hier enorm van. Dit weekend ga ik een begin maken aan een herleessessie van de Wicca-serie van Cate Tiernan. Ik was een paar jaar terug helemaal weg van deze boekjes. Verder lees ik in juli nog het laatste boek voor de Hebban Literatuurprijs en hoop ik Alleen voor haar van Abbi Glines, Andersen van Charles Lewinksi, Onverwacht van Rebecca Yarros en Je tweede leven begint als je begrijpt dat je er maar één hebt van Raphaelle Giordano te lezen. Juli, een maand met afwisselende boeken.

a73d6356a20a6dfd8992122affbb929e.jpgMandy: 
Yes, het is juli! Dat betekent voor mij zomervakantie! De boeken die op mijn planning staan voor deze maand zijn:
1. Het laatste deel van de Vijftig-tinten trilogie, Vijftig tinten vrij, moest er toch maar eens van komen dat ik de serie eindelijk uit lees. 2. Ik ben nog bezig met het laatste boek voor de Hebban Literatuur debuutprijs. Dit is een dikkerdje, dus daar ben ik wel even mee bezig. 3.  Als laatste ga ik Zwart op wit lezen van Mhairi McFarlane voor de buddy read met Renate. Ik heb hier heel veel zin in, want het boek ziet er zooooo supermooi uit en het verhaal lijkt me heel leuk. 


7eec8c7bed8bb05b1569bbd5d68f85ef.jpgLore:
 
Eindelijk is juli aangebroken, tijd voor mijn vakantie! Omdat ik van stad tot stad ga met de trein is het vooral mijn e-reader die helemaal vol staat met boeken. Welke boeken dit worden zal onderweg een beetje bepaald worden afhankelijk van waar ik zin in heb. Onderandere Dex en Kai van Miranda Hillers staan klaar en enkele boeken van Santa Montefiore. De aardkinderen reeks en Harry Potter ben ik ook nog van plan af te lezen aangezien de eerste boeken in de reeks alweer een tijdje geleden gelezen zijn. Ik heb ook de vakantiebieb op mijn gsm gezet en hier heb ik Een liefde in Rome en Portret van een vrouw klaargezet. 

59eff947448a6eaedde98803ecbe3888.jpgSanne:
Het is juli! En dat betekent dat de zomervakantie steeds dichterbij komt. Ik wil voor mijn vakantie begint een stapeltje boeken van mijzelf weggelezen hebben. Naast Laat me gaan van Gayle Forman die ik samen met Nathalie lees en Glossy boerin van Marleen du Toit, liggen op die stapel ook een aantal boeken die geen feelgood zijn: Kokoro, de wegen van het hart van Soseki Natsume en Het oog van de rode tsaar van Sam Eastland. Zoals jullie van mij gewend zijn, zal ik ook nog wat luisterboeken verslinden. Ik wil een start maken met de Verboden vruchten trilogie van Abbi Glines, maar eerst luister ik het het nieuwste boek van Jill Mansel uit: Ik zie je op het strand. Die kan ik mooi gebruiken voor mijn WLFGzomerchallenge!



Hebben jullie plannen voor de zomervakantie? De WLFG zomerchallenge bijvoorbeeld? Of gewoon lekker veel boeken lezen? Laat het ons weten in een reactie.



Reacties op: We Love Feelgood leest: Juli 2017

Meer informatie

Gerelateerd