Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

We love Indie cadeautje

op 05 oktober 2018 door

Het is vandaag weer Feelgood Friday! En de #leesuiteigenkast is voorbij, dus tijd voor nieuwe boeken! En indie-auteur Björn Peeters werkt daar graag aan mee.

Vanochtend plaatsten we een interview met  Björn Peeters en misschien ben je nieuwsgierig geworden naar zijn boeken. In dat geval hebben we wel heel goed nieuws voor jou! Wij mogen je van Björn Peeters een cadeautje geven. Hoe feelgood is dat?

74a1a838dd088487df3ad4b9a8f42de0.jpg

Wat moet je daarvoor doen?

Als je onze Feelgood Club spot volgt mag je helemaal gratis en voor niets een e-book uitkiezen. Het maakt niet uit welk boek je kiest. Als je liever korte verhalen leest, dan mag je drie korte verhalen uitkiezen.

Ga dus snel naar www.peetersbjorn.be en maak jouw keuze uit het aanbod. Stuur een  e-mail naar hallo@ateliers-claudine.be met als onderwerp Hebban Feelgood Club Winactie en geef aan welk e-book je wil gaan lezen. Je ontvangt dan een DRM-vrije epub. No strings attached. Gewoon een extraatje dat Björn Peeters aanbiedt aan jullie lezers. Er zijn een dertigtal boeken, en al meer dan veertig kortverhalen om uit te kiezen. Wel beperkt in de tijd natuurlijk; deze actie loopt tot 16 oktober 2018.

Op welk boek is jouw keuze gevallen?



Reacties op: We love Indie cadeautje

Meer informatie

Over

Bjorn Peeters

Bjorn Peeters

Björn Peeters is auteur van meer dan twintig boeken, waaronder die in de Epische...