Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Welkom in het Luisterboek - Juryleden café

op 08 mei 2018 door

Van 9 tm 19 mei is het Luisterboekenweek op Hebban, waarin ook het luisterboek van 2018 bekend zal worden en de winnende voorlezer. Afgelopen maanden hebben Hebbanleden mogen luisteren naar de genomineerde luisterboeken. Hoe is dat bevallen?

Elk luisterboek jurylid kreeg drie titels toebedeeld om te luisteren en te beoordelen. Eenmaal geluisterd waren ze vrij om ook andere titels te beluisteren. De luisterboekenapp van Luisterrijk had de speciale selectie klaarstaan voor de juryleden.
Alle juryleden wilden graag vertellen welke boeken ze mochten luisteren, maar helaas dat moest nog even stil gehouden worden.

Nu is de termijn verstreken, alle boeken zijn geluisterd, de beoordelingen zijn ingeleverd en de shortlist is bekend. Het café gaat open. 

Welkom luisterboek juryleden en overige geinteresseerden! Iedereen is welkom.
Vertel hier wat je luisterde en of je ervan genoot en praat met lotgenoten over je ervaringen als het je wel of is niet mee gevallen.

Welkom in het luistboek juryleden café!

Luisterboeken longlist 2018

De shortlist!

Bij omroep Max (tijd voor Max) zijn op dinsdagavond de vijf titels van de shortlist bekend gemaakt. De vijf titels die na beluisteren door 100 Hebban luisteraars het beste zijn beoordeeld.

  • Je ziet mij nooit meer terug - Sonja Barend
  • Kleurenblind - Noah Trevor
  • Kolja - Arrhur Japin
  • Het labyrint der geesten - Carlos Ruiz Zafon
  • Alleen op de wereld - Hector Malot

Dit café staat geheel in het teken van het luisterboek en de week van het luisterboek. Kom binnen en praat mee.

Welk boek denk jij dat er gaat winnen?

Voor wie TIjd voor Max heeft gemist, hier een kleine foto impressie
a069de2eda04a48f91a47c09902b2aba.jpg



Reacties op: Welkom in het Luisterboek - Juryleden café

Meer informatie

Gerelateerd