WIN twee entreekaarten voor het Valentijnfestival

op 02 februari 2018 door

Op zaterdag 10 februari a.s. is het weer tijd voor het altijd gezellige jaarlijkse Valentijnfestival. Plaats van handeling is evenals vorig jaar de sfeervolle locatie Restaurant Het oude Tolhuys in Utrecht. En jij kan daar bij zijn! Wij mogen twee gratis entreekaarten verloten.

Tijdens het festival reikt het Valentijngenootschap de Valentijnprijs 2018 uit aan de winnaar van de door een vakjury samengestelde shortlist. Daarna is het de beurt aan onze eigen Marieke om de winnaar van de publieksprijs bekend te maken en de prijs te overhandigen. Tot 8 februari kan er hier nog gestemd worden op jouw favoriete boek. Ook de winnaar van de schrijfwedstrijd wordt in dit officiële gedeelte van de dag bekend gemaakt.

Bomvol programma

Wat het Valentijnfestival extra leuk maakt is dat er heel veel auteurs aanwezig zijn om vragen te beantwoorden, hun boeken te signeren en misschien wel met je op de foto te gaan. Om maar een paar toppers te noemen: Tamara Haagmans, José Vriens, Suzanne Peters, Lis Lucassen, Marja Visscher en nog veel meer. Hier kan je het complete overzicht van alle auteurs die acte de présence geven terugvinden.

Er zijn verschillende stands van uitgevers: Ellessy, Z&K, Tinteling Romance en Eigenzinnig. Dit is je kans om eens rechtstreeks met de uitgever te praten over je lievelingsboek. Wat het natuurlijk nog fijner maakt is dat je daar tegen een zacht prijsje heerlijke feelgoods kunt inslaan!

En dan zijn we er nog niet: er is een stand van Marjolein van den Berg waarin ze haar laatste tekeningen, sieraden en handgemaakte accessoires laat zien en bij de dames van Thee en Boeken kan je heerlijke theemelanges kopen. Zouden ze ook onze speciale feelgoodmélange in de aanbieding hebben?  

Verder zijn er nog lezingen van Marcel van Driel en Martin Scherstra en een Workshop Schrijven door Greetje van den Berg, Simone Foekens en Ina van der Beek.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je aan het eind van de dag ook nog een goedgevulde goodiebag mee naar huis. Hoe feelgood is dat?

Je zult je dus geen moment hoeven te vervelen. Kijk maar eens hier voor een sfeerimpressie van vorig jaar. En jij kan er zomaar gratis bij zijn, als je tenminste de winnaar bent van onze Valentijnactie.

Winactie

Wat moet je daarvoor doen? Volg onze pagina, word vriend en geef in een reactie onder dit artikel aan wie jouw favoriete schrijver van de longlist is en wat je zou vragen als je hem of haar in levenden lijve zou ontmoeten.

De winnaar wordt uiterlijk 7 februari bekendgemaakt.

Val je niet in de prijzen en wil je toch deze gezellige dag meemaken, koop dan hier je kaartje.Reacties op: WIN twee entreekaarten voor het Valentijnfestival

Meer informatie