Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zomer-WIN-actie met Marjan van den Berg

op 15 juli 2018 door

We genieten massaal van een lange, lome zomer en daar horen natuurlijk van die fijne feelgoods bij waarmee je even lekker kunt ontspannen en je in een andere wereld kunt wanen. Onze spot staat al bol van mooie zomerverhalen die je zomaar gratis en voor niets kunt lezen, maar we hebben ook nog een paar mooie winacties voor je. 

- door Helma -

420521046aef0c75fa91bc6b82a92ecc.png

Het eerste boek dat je kunt winnen is Droom maar Sanne, alweer het veertiende deel van de bekende Sanne-reeks van Marjan van den Berg. We legden Marjan vijf vragen voor om haar (nog) beter te leren kennen.

a6372b3a731fe7482998f31b0cf04db8.pngWie is Marjan in 3 woorden?

Een vrolijke mopperkont

Wat is je favoriete schrijfplek?

Mijn werkkamer. Die kijkt uit op een wit bruggetje over de Beemster Ringvaart, dus dat uitzicht is altijd prachtig. Bij storm, bij regen, bij sneeuw en ijs, op zonnige dagen, altijd zo mooi dat je er stil van wordt.

Waar haal je je inspiratie vandaan?

Waaruit niet? Dat zit in alles. In wat mensen zeggen, hoe ze kijken, wat ze doen, in hoe een aalscholver het water induikt, hoe tante Mien probeert haar auto in te parkeren in de Warmoesstraat, in alles om me heen. Ik haal zelfs inspiratie  uit een vraag als 'Waar haal je je inspiratie vandaan'!

Wanneer is een boek voor jou geslaagd?

Een boek is geslaagd als het verhaal dat ik wilde vertellen, helemaal klopt.  'Joy' is voor mij een geslaagd verhaal. Daar werkte ik twee jaar aan en ik ben daar ontzettend trots op. Dat verhaal moest verteld worden.  Dat 'Joy' ondanks alle goede kritieken niet verkocht en dat ik de ramsjpartij heb opgekocht, zodat er nu een hele voorraad 'Joy' op zolder bezig is mijn oude huis nog verder de dijk in te laten zakken, dat kan de pret niet drukken.  Want het blijft in mijn ogen een steengoed boek. Ik moet maar accepteren dat die verkoopcijfers soms verschrikkelijk kunnen tegenvallen. En dat het dan ook wat beloning aangaat niet loont ergens twee jaar op te zwoegen. Dat betaalt zich alleen uit in tevredenheid. En over Joy ben ik nog steeds ontzettend tevreden. Dus daar gaat het om. Geslaagd!

Welke vraag zou je heel graag willen beantwoorden, maar is je nog nooit gesteld?

Die vraag is: 'Zijn alle delen van jouw Sanne-serie nog verkrijgbaar? Kunnen wij gaan verzamelen?’

Het antwoord is: JA! Alle delen kun je bestellen via (internet)boekhandel en sommige delen ook via mijn website (www.marjanvandenberg.nl). Ze zijn er ook als eBook. En als alles goed gaat, verschijnt eind dit jaar deel 15!

De vraag die me altijd gesteld wordt is: Je houdt voorlopig toch niet op met Sanne, hè? En dan zeg ik altijd: Nee hoor! Daar ga ik nog lekker een tijdje mee door !

bc2e178467ce4534aa98f0b8b625c249.png

Wil jij Droom maar Sanne winnen?

In de teaser kan je het begin van Droom maar Sanne lezen. Een kleine waarschuwing vooraf: als je eenmaal begonnen bent, wil je weten hoe het verder gaat! Natuurlijk kan je naar de boekhandel of de bibliotheek hollen, maar je kan ook een kansje wagen om het boek te winnen. Hoe? Door gewoon onze pagina te volgen via de Volgen knop rechtsboven en in een reactie onder het artikel te laten weten dat jij mee wilt loten voor de winst. En misschien krijg jij deze heerlijke feelgood dan wel thuis gestuurd.

Lees hier de teaser van Droom maar Sanne

Deze actie loopt t/m 28 juli. Op 29 jull maken we de winnaar bekend.



Reacties op: Zomer-WIN-actie met Marjan van den Berg

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Marjan van den Berg

Marjan van den Berg

Freelance journaliste, auteur en lerares Nederlands. Heel erg verbonden met het ...