Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesbeleving 2020: week 28

op 15 juli 2020 door

Op de één of andere manier was het een erg rommelige week. Boeken gelezen en niet afgevinkt, waardoor ik het spoor helemaal bijster was. Haha maar eigen schuld, dikke bult had ik ze maar gelijk moeten verwerken. Vanaf nu weer twee voeten op de grond. Maar dat is makkelijk gezegd, ik ben weer in teveel boeken aan het lezen, dus nu moet ik eerst van mezelf het bibliotheekboek uitlezen, waar ik in begonnen ben. Ik heb inmiddels 10 boeken van de bibliotheek. Er zijn momenteel zoveel challenges en leuke dingen die tussendoor komen zoals de Vakantiebieb en Bookchoicezomerchallenge. Keuzes, keuzes... Maar goed gelukkig ook nog tijd om te lezen.   

De boeken die ik deze week gelezen heb:

102: Lieve John - Nicolas Sparks ****

Wat een fijn en integer verhaal. Ik heb het via Bookchoice geluisterd met de fijne voorleesstem van  Het is een prachtig verhaal over een liefde op afstand. John stopt met school en gaat in dienst. Hij is gelegerd in Duitsland, tijdens verlof leert hij Savanna kennen en hij is helemaal hoteldebotel. Savanna wordt gelukkig ook verliefd op hem en als zijn diensttijd erop zit willen ze gaan trouwen. Dan komt 9/11 en tekent John bij. Kan Savanna nog zolang wachten. Je leeft zo mee met de hoofdpersonen, zo knap verteld.  

103: De poppenfabriek - Elizabeth Macneal ****

Een bijzonder boek, waarbij het een tijdje na moest sudderen wat ik er nou eigenlijk van vond. Mijn recensie 

104: Haat - Mel Wallis de Vries ***

Via de vakantiebieb geluisterd en ik vond de stem van Lottie Hellingman niet heel erg fijn om naar te luisteren. De intonaties had ik af en toe moeite mee, maar dit is natuurlijk heel persoonlijk. Weer een spannende thriller van Mel. Nikki wordt bewusteloos onder het bloed en met een mes in haar handen in het park gevonden. Iets verder op ligt nog een meisje. Wat is  er gebeurd? Nikki kan zich er niets van herinneren. Een goed en verrassend plot. Maar niet altijd geloofwaardig en daarom drie sterren. 

105: Geheim leven - Carla de Jong ***

Ik heb dit boek via Bookchoice geluisterd maar ik denk (achteraf) dat ik deze beter had kunnen lezen. Het is een mooi verhaal, maar ik denk door het zelf te lezen het indringender is. Voorgelezen door Carly Wijs, het grappige is, dat ik haar stem daar niet in heb herkent, maar het was een goede voorleesstem. 

106: Jamie's Amerika - Jamie Oliver ****

Het leuke van dit kookboek is dat het niet de gerechten zijn die je zou verwachten, zoals hamburgers, pizza en bbq. Maar het gaat ook over een stuk achtergrond informatie en verschillende culturen. Leuk en verrassend om te lezen. 

107: Floddertje - Annie M.G. Schmidt ****

Via de VakantieBieb geluisterd, waar ik later achterkwam is dat het is ingesproken door Flip van Duijn en dit is de zoon van Annie. Prettige stem en natuurlijk leuke verhaaltjes.

Blamage, in de tijd dat ik de laatste hand aan deze blog leg, is het nieuwe bed van onze zoon gemonteerd. Ik moet natuurlijk even naar boven om te kijken of het zo goed is. Val ik op de trap, gelukkig naar voren en kon ik nog net mijn knieën op de overloop krijgen. Auw en blauwe knieën hahaha. Schaamde me dood, gelukkig wilden de monteurs geen koffie. 

Deze week weer lekker gelezen. De boeken die ik nu lees zijn:

Verloren vrouw - Charles Den Tex
De schaduw van de wind - Carlos Ruiz Zafón op het laatste moment toch besloten met een leesclub mee te doen op Instagram
Engel zonder vleugels- Martyn van Beek Het gratis e-book bij de start van de thriller 10-daagse (erg goed)
Het Rosie resultaat - Graeme Simsion Laatste boek (voor mij) van de BC maand augustus 2019
Roes - Caja Cazemier via de VakantieBieb
Puberbrein binnenste buiten ja ja, nog steeds kom er niet doorheen
Max, Mischa en het Ted offensief nog steeds op blz. 149 en ga ik met Greet in september of zo lezen. 

Lees jij altijd netjes één boek en dan het volgende of ben je ook in meerdere tegelijk bezig?



Reacties op: Leesbeleving 2020: week 28

Gerelateerd