Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 1 | personages en ontwikkeling

op 06 juli 2022 door

Zijn jullie er klaar voor?

We gaan vandaag, 6 juli, van start met de discussie. Ik denk dat elke deelnemer het boek nu wel uitgelezen heeft. De tranen zijn gedroogd, de gedachten over het boek zijn al geordend en de meningen zijn al gevormd. Toch gaan we daar nu verandering in brengen door in de discussie enkele knuppels in het hoenderhok te gooien. De volgende stap is dat jullie de kelen gaan smeren, de pennen gaan scherpen en de vingers gaan laten knakken voor een fanatieke discussie, want we gaan natuurlijk fanatiek op elkaar reageren. 

Let op: als je zelf je antwoord geeft op de vragen mag je de roze-rode <plaats een reactie> knop links gebruiken. Als je reageert op het antwoord van een ander, gebruik dan de grijze <reageren> knop rechts.

Vraag 1 | Personages en ontwikkeling

Vraag 1a.

Van welk personage viel jou de ontwikkeling het meest op of vond je het meest opvallend? Welke levenslessen zorgden in jouw opinie voor die ontwikkeling?

Vraag 1b.

Stel je voor dat je in Afrika woont in een van die dure wijken van Dakar en je mag twee personages uit het boek uitnodigen voor een lekker etentje om eens een babbeltje met ze te maken, een goede raad te geven of eens heerlijk de oren te wassen. Wie zou jij uitnodigen, wat zou je voor hem/haar/hen klaar maken en wat zou je willen bespreken?

 



Reacties op: Vraag 1 | personages en ontwikkeling

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Keisha Bush

Keisha Bush

Keisha Bush behaalde een master in Creative Writing. Na een carrière in het bedr...