Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het geheime leven van schrijvers van Guillaume Musso

op 02 september 2021 door

Niet alleen in thuisland Frankrijk is Guillaume Musso een bestsellerauteur. Zijn boeken worden in meer dan zesendertig landen uitgegeven en hij verkocht wereldwijd al meer dan achttien miljoen exemplaren. Lees een sneak preview van zijn nieuwste thriller Het geheime leven van schrijvers en doe mee met de Hebban Leesclub rond het boek.

Guillaume Musso (1974) schreef als student ook toneelstukken, en vertrok daarna naar de Verenigde Staten om inspiratie op te doen. Toen hij terugkeerde naar Frankrijk behaalde hij een economiediploma, waarin hij ook les heeft gegeven. Toch bleef hij schrijven, en hij publiceerde zijn eerste roman in 2001. Inmiddels heeft hij negentien titels op zijn naam staan. Het geheime leven van schrijvers verscheen in het Frans in 2019, en werd deze zomer ook in het Nederlands uitgegeven, vertaald door Aniek Njiokiktjien en Félice Portier.

Het geheime leven van schrijvers

Ooit kondigde de beroemde auteur Nathan Fawles het einde van zijn schrijverscarrière aan en trok hij zich terug op Beaumont, een wild en verlaten eiland voor de Franse zuidkust. Twintig jaar later arriveert de jonge Zwitserse journaliste Mathilde Monney, vastbesloten om Nathans geheimen te ontrafelen. Diezelfde dag wordt een lichaam gevonden en sluit de politie het eiland af van de buitenwereld.

Er volgt een gevaarlijke confrontatie tussen Mathilde en Nathan, waarin verhulde waarheden botsen met regelrechte leugens, en Nathan zijn ware geheimen moet prijsgeven... Een onvergetelijk boek en een fascinerende literaire puzzel, die zijn duivelse randje toont wanneer de auteur het laatste puzzelstukje op zijn plaats legt.

Leesfragment

Heb je ook de andere thrillers van Musso op je boekenplank staan en wil je deze graag in handen krijgen, of ken je de auteur nog niet en wil je via Het geheime leven van schrijvers kennis met hem maken? Hieronder lees je alvast het eerste hoofdstuk uit de thriller.

Lees een sneak preview

'Stijlvol en gestroomlijnd, vol nostalgie… More please!' 
– The Times



Reacties op: Het geheime leven van schrijvers van Guillaume Musso

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Guillaume Musso

Guillaume Musso

Guillaume Musso (Antibes, Frankrijk, 1974) is een van de bestverkopende auteurs ...