Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 4. Personages

op 12 april 2024 door

Het verhaal wordt voornamelijk verteld vanuit William, Julia en Sylvie waaraan richting het einde van het verhaal het perspectief van Alice wordt toegevoegd. Via hun perspectief leer je de andere personages kennen.

4.a Heb je het gevoel dat je William, Julia, Sylvie en Alice goed hebt leren kennen? Hoe zou je hun persoonlijkheid en hun onderlinge relatie omschrijven?

4.b Dan de familie Padavano: Charlie, Rose, Cecelia, Emeline en Izzie leer je kennen vanuit wisselend perspectief. Heb je ze hierdoor op verschillende manieren leren kennen of vind je dat de verschillende perspectieven eenzelfde beeld schetsen? Hoe zou jij de verschillende personages individueel, hun rol in de familie en specifiek tot William, Julia, Sylvie en in mindere mate Alice beschrijven?

4.c Williams ouders en (overleden) zusje zijn voornamelijk op de achtergrond aanwezig. Hoe zou je de impact die zij op Williams leven hebben (gehad) omschrijven?

4.d De vriendenkring van William met in het bijzonder Kent en Arash en Emelines vriendin Josie: hoe zou je hun rol in het verhaal en met name in het leven van William beschrijven?



Reacties op: Vraag 4. Personages

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Ann Napolitano

Ann Napolitano

Ann Napolitano is een Amerikaanse auteur. Ze publiceerde twee romans en werkt vo...