Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 5. De familiebreuk

op 14 april 2024 door

De hechte familieband begint door meerdere situaties barstjes te vertonen terwijl het toewerkt naar een definitieve breuk als William na zijn scheiding van Julia een relatie krijgt met Sylvie.

5.a Kan je situaties benoemen die verantwoordelijk zijn voor de barstjes in de sterke familieband voor de definitieve breuk?

5.b Snappen jullie de boosheid van Julia op Sylvie en William, waardoor ze ook het contact met haar andere zussen laat verwateren? Licht toe waarom je dat vindt.

5.c Snappen jullie het besluit van William om zijn vaderrecht op te geven en daar ook niet meer op terug te komen? Licht je antwoord toe.

5.d Het besluit van William om af te zien van zijn vaderrechten en het besluit van Julia om Alice te vertellen dat haar vader is overleden, drukt een stempel op Alice als personage. Kan je beschrijven welke impact deze besluiten op haar leven hebben?



Reacties op: Vraag 5. De familiebreuk

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Ann Napolitano

Ann Napolitano

Ann Napolitano is een Amerikaanse auteur. Ze publiceerde twee romans en werkt vo...