Advertentie

Over 'Meester Bart op zijn best'

op 31 oktober 2016 door

Meester Bart is mateloos populair. Zijn columns in Trouw worden gretig gelezen door jongeren en volwassenen en zijn social media ontploft bijna na elk bericht dat hij post. Geen wonder dat Meester Bart genomineerd is voor Beste Social Award als Beste BN'er. Hij is met recht dé meester van Nederland.
In Meester Bart op zijn best staan niet eerder gepubliceerde stukken, zijn beste columns én als kers op de taart een nieuw kort autobiografisch verhaal. Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van deze inspirerende, authentieke meester!

Lees hier een fragment uit Meester Bart op zijn best

Meester Bart - Leesles

Bart Ongering, beter bekend als Meester Bart, is docent vmbo en onderbouw in Amsterdam en columnist voor Trouw. Door het publiceren van ontroerende en grappige uitspraken van zijn leerlingen werd hij de populairste meester van Nederland. Zijn tweede boek, 'Meester Bart op zijn best', verschijnt 7 november. Een bundeling van zijn beste columns, niet eerder gepubliceerde stukken én een kort autobiografisch verhaal. Speciaal voor Hebban schreef Meester Bart een column! En nog een!Reacties op: Over 'Meester Bart op zijn best'

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Bart Ongering

Bart Ongering

Ik ben steeds meer een schrijver, maar een meester blijf ik altijd. Werkzaam al...

Gesponsorde boeken