Advertentie

Stel een vraag aan Ria Maes

op 28 februari 2019 door

Ria Maes (1965) volgde na een opleiding secretariaat-talen een jaar privéschool journalistiek te Antwerpen en begon op 19-jarige leeftijd als freelance journaliste te werken voor diverse tijdschriften. Enkele jaren later leverde ze haar eerste doktersroman af en die schrijft ze na al die jaren nog steeds, maar dan wel in combinatie met andere boeken zoals VDB en Mattan. Het verhaal van een turbulente vriendschap en samen met Babs Bruyneel Depressie is niet een einde, maar een nieuw begin.

Aron Wade (1970) studeerde in 1996 af aan het koninklijk conservatorium van Brussel. Naast theater, musical en cabaret speelde hij mee in reeksen zoals De Kotmadam, W817 en Thuis. Hij was ook jaren te zien als presentator op Ketnet.

Samen met Ria Maes vormt hij het schrijversduo Maes & Wade. Hun debuut Pan verscheen in februari 2017, twee jaar later gevolgd door Meester Dood.

Stel je vraag

Names het schrijversduo Maes & Wade zal Ria Maes vragen van de leesclubdeelnemers beantwoorden. Stel je vraag onder dit artikel, maar let nog wel een beetje op met spoilers in je vraagstelling!Reacties op: Stel een vraag aan Ria Maes

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Ria Maes

Ria Maes

Ik kom uit Antwerpen en ben auteur. Samen met Aron Wade schreef ik Pan

Gesponsorde boeken