Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mijn beeld van jou van Susan van Eyck

op 13 januari 2018 door

Schrijver en fotograaf Susan van Eyck debuteerde afgelopen week met de feelgoodroman Mijn beeld van jou. Brandmanager van Uitgeverij De Fontein, Ester van Lierop, heeft daadwerkelijk nachtrust gemist door dit boek, omdat ze maar blééf doorlezen: 'Wat een mooi boek! Susan van Eyck beheerst het show don’t tell-principe tot in de puntjes. Mijn beeld van jou is ontroerend, hoopvol en heeft een fijn vleugje zwarte humor.' Lees Susans gastcolumn van vandaag en schrijf je dan snel in voor de online leesclub! We zoeken 15 leuke lezers, die het boek van ons zullen ontvangen.

Mijn beeld van jou

Emma is begin dertig en lijkt alles voor elkaar te hebben – al jaren dezelfde vriend, haar carrière uitgestippeld – tot ze Boris tegen het lijf loopt. Deze fotograaf zet haar veilige wereld op zijn kop als ze halsoverkop verliefd op hem wordt. Maar net als er voorzichtig een vonk overgeslagen lijkt te zijn, bezweert hij haar dat hij het niet waard is om haar leven voor overhoop te gooien en is hij opeens verdwenen. Waarom wil Boris niet dat Emma voor hem kiest? En kan Emma nog terug naar haar veilige leventje, of gaat ze op zoek naar antwoorden?

Lees een fragment uit Mijn beeld van jou



Reacties op: Mijn beeld van jou van Susan van Eyck

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Susan van Eyck

Susan van Eyck

Susan van Eyck schrijft en fotografeert. Ze woont met haar man en twee kinderen ...