Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mist van Eric Corton

op 09 september 2021 door

Eric Corton is een artistieke duizendpoot die met Mist zijn eerste roman uitbrengt, een filmisch geschreven en sterk geplot verhaal over een man die de grip op zijn werkelijkheid kwijt is en een duister verleden onder ogen moet zien. Lees op Hebban een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub met het boek.

Eric Corton (1969) studeerde aan de Toneelschool in Maastricht. Hij werkte een aantal jaren als acteur en belandde vervolgens bij radiozender 3FM. Hij ontwikkelde zich tot veelgevraagd radio- en tv-presentator. Daarnaast schrijft hij boeken en columns, houdt hij lezingen, maakt hij muziek en zet hij zich in als ambassadeur. Met Mist verschijnt zijn debuutroman, nadat hij eerder al de non-fictie Auto-biografie en de persoonlijke verhalenbundel Wilde wereld publiceerde.

Mist

Louis Koch heeft eindelijk zijn eerste, zelfgeschreven speelfilm uitgebracht. Dan wordt hij op de première benaderd door een jonge vrouw die beweert dat het verhaal van de film overeenkomt met de onopgeloste moord op haar moeder, jaren geleden in Louis’ geboortedorp. Ze komt met details die nooit in de media zijn geweest. Louis begint te twijfelen aan zijn eigen verhaal. Heeft hij dit wel echt verzonnen – en welke waarheid ligt er verborgen in een (alcoholische) nevel van vergetelheid?

Leesfragment

Volg je Eric Corton al jaren in zijn carrière en wil je deze roman van zijn hand niet missen, of zou je graag kennis maken met het debuut en de auteur? Hieronder lees je alvast de eerste pagina's.

Lees een sneak preview

Het leesfragment komt uit een ongecorrigeerd vooruitexemplaar.



Reacties op: Mist van Eric Corton

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Eric Corton

Eric Corton

Eric Corton (1969) is een artistieke duizendpoot. Zijn carrière begon op de Tone...