Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

9/ Belgisch-Nederlandse sterrencast

op 14 november 2021 door

Hopelijk heeft iedereen een fijn weekend, waar toch even tijd is voor een volgende discussievraag, hier gaan we! 

We gaan ervan uit dat het boek verfilmd wordt. Ik vraag jullie niet welke bekende acteurs jullie zien in de rollen van Martin, Cecilia, Rakel, Gustav en alle anderen, dat zou te veel voor de hand liggen. Toch gaan we een leuke cast samenstellen.

9a/ Welke rol zou je zelf kunnen/willen spelen? Je hoeft je niet tot de hierboven genoemde personages te beperken, het mag net zo goed iemand zijn die niet op de voorgrond trad. Als vrouw mag je natuurlijk ook voor een mannenrol kiezen, en omgekeerd. Waarom denk je dat die rol bij jou past? En waarom kies je voor een hoofdrol/bijrol?

9b/ Kies iemand uit deze groep leesclubdeelnemers en vertel voor welke rol die persoon met succes auditie zou kunnen doen. Natuurlijk moet je erbij vertellen waarom, want dat is voor de persoon in kwestie het leukste aan je antwoord. De meesten van ons kennen elkaar niet in het echt, maar dat hoeft geen probleem te zijn; ik ben ervan overtuigd dat de manier waarop we deelnemen aan een leesclubdiscussie veel over ons zegt. Laat je fantasie de vrije loop! 

PS: Het gaat goed met de recensies, ik mis er nog maar drie. Een aantal mensen die al wel een recensie schreven, zijn echter vergeten hun bijdrage te leveren in het topic Schrijf je recensie (misschien de updates/info in het leesclubcafé niet gezien?) Komt tegen morgen vast allemaal in orde, toch? Reacties op: 9/ Belgisch-Nederlandse sterrencast

Meer informatie

Gerelateerd