Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 10: Vergeten vragen

op 02 oktober 2022 door

Ineens is het zover, de allerlaatste vraag van deze leesclub. En zoals in elke leesclub is er altijd wel een vraag die ik niet gesteld heb, maar die je wel verwacht had. Of soms is er iets dat je graag had willen zeggen, maar was er nog niet de gelegenheid voor. Vandaar de titel van deze laatste vraag:

Vergeten vragen

10. Welke vraag wil jij nog graag stellen, omdat je benieuwd bent naar de antwoorden van de andere deelnemers? En/of wil je nog iets kwijt over het boek, de leesclub, of iets anders? Grijp deze kans met beide handen aan ;)

**********

Rest mij om jullie te bedanken voor een geweldige leesclub. Ik vond het heerlijk om zoveel enthousiaste deelnemers te ontmoeten! Ik zie jullie graag ergens hier op Hebban nog een keer.
Lieve groet, Gea

**********

NB: Uiterlijk dinsdag 4 oktober moet je recensie online. Eerder mag dus. Zet de link van je recensie met een citaat daaruit en je waardering voor het boek op de pagina 'Schrijf je recensie!'. Die vind je hier.



Reacties op: Vraag 10: Vergeten vragen

Meer informatie