Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 4: De titel

op 20 september 2022 door

In de leesclub hebben we het al zijdelings over de titel gehad. Vind mij (Find Me) dekt voor de meesten van jullie de lading niet en zet de lezer op het verkeerde been. Laten we de titel eens van twee kanten bekijken.

Oud

4a. Jij bent Alafair Burke en zit letterlijk en figuurlijk tegenover het redactieteam van de uitgeverij. Het hele team vindt de titel namelijk verkeerd gekozen. Aan jou de taak om Vind mij te verdedigen, want jij vindt 'm perfect. Gooi alles in de strijd!

Nieuw

4b. Het redactieteam heeft één nieuwe titel bedacht en jij bent aangewezen om de auteur ervan te overtuigen dat die titel de lading van het boek veel beter dekt. Welke titel is er gekozen én hoe verdedig je die met verve?

Actie - reactie

4c. Reageer op de antwoorden van de leesclubdeelnemer boven je. Kijk of je een gaatje kunt prikken in de verdedigingen van de auteur en het redactieteam. Ben je de eerste die deze vraag beantwoordt, kom dan later terug om op de deelnemer onder je te reageren.
Uiteraard mag je zoals gewoonlijk op elke deelnemer reageren. Graag zelfs!



Reacties op: Vraag 4: De titel

Meer informatie