Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 9: Vervolg

op 30 september 2022 door

Meestal stel ik in een leesclub de vraag of de verwachtingen van het boek zijn uitgekomen, maar dat onderwerp is tijdens de discussie al uitgebreid aan bod gekomen. Wil je daar toch nog iets over kwijt, dan kan dat bij de laatste vraag die zondag online komt.

Alhoewel, met vraag 9a. komen de verwachtingen toch zijdelings aan bod.

Vervolg

9a. Stel Alafair Burke schrijft een nieuw boek, een standalone. Zou je dat boek een kans geven en het gaan lezen? Waarom wel/niet?

9b. Ellie Hatcher wordt naar Long Island geroepen om samen te werken met Carter Decker. Hoe verwacht jij dat de samenwerking tussen deze twee karakters verloopt? Passen ze bij elkaar, of juist niet? Leg uit.

9c. Welke gruwelijke zaak schuif jij de twee personages van 9b. graag in hun schoenen? Gebruik je fantasie voor de laatste keer in deze leesclub. Have fun!

****************

NB: Uiterlijk dinsdag 4 oktober moet je recensie online. Eerder mag dus. Zet de link van je recensie met een citaat daaruit en je waardering voor het boek op de pagina 'Schrijf je recensie!'. Die vind je hier.



Reacties op: Vraag 9: Vervolg

Meer informatie