Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vakantielezen 2017

op 04 september 2017 door

Soms gaan dingen wel eens anders dan je ze gedacht of gepland hebt. Zo ook de afgelopen twee maanden inclusief de vakantie. Agelopen jaren zijn de maanden juli en augustus altijd leesmaanden bij uitstek geweest. Tot laat buiten zitten met een boek, de vakantieperiode , kortom genoeg tijd om heerlijk te lezen.

Dit jaar ging het echter geheel anders. De maand juli was nog gewoon een werkmaand, het noorden van Nederland kreeg pas laat vakantie deze keer. En het was druk, veel gewerkt maar ook daarom heen genoeg te doen. Dan schiet het lezen er wel eens bij in. Maar gelukkig was daar dan toch de vakantie van een heerlijke vier weken. In juni had ik al nagedacht over welke boeken er mee moesten in de koffer, passend bij de vakantie bestemming dit jaar; Canada. Op WeLoveLit kun je de inhoud hiervan terug lezen. Vol goede moed vertrokken en met het eerste boek gestart. En toen liep het weer anders. Op een roadtrip door zo'n fantastisch land, met zulk mooi weer en zulke aardige mensen schiet het lezen er echt bij in. Niets voor mij. Maar als ik 's avonds na een dag vol avontuur op een stoel voor de camper zat had ik tijd nodig om alle mooie indrukken te verwerken en alleen nog maar behoefte aan andere boeken dan boeken over Canada of van Canadeese schrijvers.

Dus het liep anders dan anders, met minder boeken en andere genres ( dank aan de e-reader) . Ook goed, komende maanden reis ik wel weer vanaf de bank naar dat mooie Canada en stop onderweg bij andere landen op mijn leesreis.

Dit las ik wel in juli en augustus:

39. De nieuwe erfgenaam, Sophie Hannah (Engeland)

40. Een onberispelijke man, Jane Gardam (Engeland)

41. Optimisme is dodelijk, Susin Nielsen (Canada)

42. Eeuwige jeugd, Donna Leon (Italie)

43. A study in Charlotte, Brittany Cavallaro (USA)

44. Masser Brock, Bert Wagendorp, (Nederland, Frankrijk)

45. Zondagochtend breekt aan, Nicci French (Engeland)

46. De meisjes, Emma Cline (USA)

47. Fuzzie, Hanna Bervoets, (Nederland)



Reacties op: Vakantielezen 2017

Gerelateerd