Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

September is detectivemaand in het Thriller Café

op 03 september 2022 door

In het Thriller Café is natuurlijk ook plaats voor lekker ouderwetse detectives. Geen boeken vol actie, geweld of (psychologische) spanning, wel verhalen waarin het er allemaal iets trager aan toegaat en waar nog ouderwets naar de dader van een misdrijf gespeurd wordt. Net als de voorbije twee jaar staat de maand september in het teken van detectives. Wil je weten wat we allemaal gaan doen? Lees dan snel verder!

Jullie herinneren je vast de Agatha Christie Challenge waar het allemaal mee begon. Hoe ongelooflijk leuk was die! Het jaar erop organiseerden we zelfs twee van die projecten, zowel de Mma Ramotse Challenge als de Broeder Cadfael Challenge konden succesvol afgerond worden. We hebben geschreven over de ‘Cormoran Strike’-serie van Robert Galbraith, over de boeken met Miss Silver van Patricia Wentworth en lieten jullie kennismaken met de nieuwe carrière van Miss Merkel. Voor veel inspiratie zorgde (en zorgt nog steeds) onze Listmania.

Het zal niemand verbazen dat we ook voor september 2022 een en ander in petto hebben. Beginnen doen we morgen, want dan geven we de aftrap van onze nieuwe Challenge. Auteur en seriepersonage houden we nog heel even geheim. Spannend! De week erop volgt het verslag van een recente detective. Rara, welk boek is het? In week drie lanceren we een klein samenleesproject, waarvoor we één auteur en drie dunne boeken geselecteerd hebben. Als afsluiter van de detectivemaand presenteren we jullie een nieuwe listmania.

We hopen dat jullie wat leestijd voor ons hebben vrijgehouden en dat we onze grote challenge (die dus morgen start!) in geen tijd volbracht zullen hebben. 

Voor de derde keer in evenzoveel jaar stellen we de vraag: Wie houdt er van detectives? Wie doet er mee?



Reacties op: September is detectivemaand in het Thriller Café

Meer informatie