Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Exclusieve Meet en Greet + give away + leesfragment

op 19 maart 2018 door

Als Vriend van de Feelgood Club heb je altijd een streepje voor bij leuke acties die we organiseren. En we hebben nu wel een hele leuke verrassing.  Als Vriend maak jij nu kans op een exclusieve meet en greet met Mechtild Borrmann op 17 mei a.s. in Amsterdam. En dat niet alleen, als jij wordt ingeloot krijg je haar nieuwste roman, Oorlogskind, dat pas op 17 april uitkomt, als exclusief vooruitleesexemplaar toegestuurd.

Over Mechtild Borrmann

Mechtild Borrmann (Keulen, 1960) begon pas na een carrière als dans- en theaterpedagoog, gestalttherapeut en personeelsmanager met het schrijven van romans. Ze ontving voor haar eerdere werk in Duitsland al de gerenommeerde Friedrich-Glauser-Preis en de Deutscher Krimi Preis. In Frankrijk ontving ze de Grand prix des lectrices van ELLE Magazine. Oorlogskind is gebaseerd op de waargebeurde – en nooit opgeloste – ‘puinmoorden’ (Trümmermörder) in Hamburg.

Over Oorlogskind

De jonge Hanno Dietz probeert vlak na de Tweede Wereldoorlog, samen met zijn moeder en zusje te overleven in het platgebombardeerde Hamburg. Stenen houwen, brandhout en oud ijzer verzamelen tussen het puin, gevonden spullen verhandelen op de zwarte markt - het is zijn dagelijks bestaan.

Maar op een dag vindt hij tussen het puin een dode vrouw. En vlak bij haar een jongetje van een jaar of drie, in opvallend nette kleding. Het kind praat niet, en er is niemand die bij hem hoort. Hanno neemt hem mee en de jongen zal uiteindelijk opgroeien in het gezin Dietz.

Jaren later bevindt deze wees uit de puinhopen zich op het spoor van een misdaad met banden naar zijn werkelijke familie.

Lees hier een fragment

Wat moet je doen?

Spreekt het boek je aan dan is meedoen simpel: volg onze We Love Feelgood pagina en meld je hier aan als Vriend van de Feelgood Club, voorzover je dat natuurlijk nog niet allang hebt gedaan. Verder verplicht je je, als je wordt uitgekozen, om op 17 mei ’s middags aanwezig te zijn en uiterlijk 20 april hier een recensie van het boek van minimaal 150 woorden te plaatsen.

Laat uiterlijk 20 maart in een reactie onder dit artikel weten waarom jij de uitgelezen persoon bent voor deze exclusieve meet en greet. En wie weet, ben jij straks een van de vier gelukkigen die samen met ons op 17 mei Mechtild Borrmann persoonlijk zal ontmoeten en spreken over haar nieuwste roman.

Op 21 maart maken we de winnaars bekend.

 

 



Reacties op: Exclusieve Meet en Greet + give away + leesfragment

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Mechtild Borrmann

Mechtild Borrmann

Mechtild Borrmann (Keulen, 1960) begon pas na een carrière als dans- en theaterp...