Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Met de beste wensen voor 2018

op 01 januari 2018 door

De dames van We Love Feelgood wensen jullie een gelukkig nieuwjaar.

Een nieuw jaar, de boekenteller staat weer op nul, de nieuwe challege is van start gegaan. Hebben de dames van Feelgood ook nog speciale voornemens op boekengebied? Je leest ze onder de nieuwjaarswensen.

f1028edca4744750e4a68b122b83451f.jpg

Onze boekige voornemens:

Nathalie:
Ik heb niet echte voornemens, ik ga voor mezelf wel een challenge aan; onder de 100 ongelezen boeken in mijn boekenkast eind 2018 (de teller staat nu op 120).
En genieten van mooie feelgood momenten.

Lore:
Mijn goede voornemen is om meer tijd te nemen voor de dingen waar ik van houd. Zo hoop ik meer op stap te kunnen met mijn fototoestel en ook meer te lezen. En natuurlijk zoals de meesten iets meer te sporten!

Janneke:
Mijn goede voornemen voor dit jaar is om minder te doen, maar wel met meer aandacht! Dat klinkt misschien een beetje zweverig, maar ik wil meer genieten van kleine dingen en momenten. Echte vriendschappen, lieve familie en dingen waar ik blij van word. :)

Renate:
Ik heb eigenlijk geen goede voornemens, niet dat ik perfect ben, zeker niet, maar de dingen die ik als goed voornemen zou hebben kan ik het hele jaar doen, zoals meer bewegen etc.
Kortom gewoon gaan genieten van wat 2018 ons allemaal brengt!

Helma:
Mijn goede voornemen is om dit jaar een of twee maatjes minder te krijgen (een voornemen dat ik ongeveer iedere dag neem, maar gaandeweg de dag altijd weer vergeet), mijn grote stapel ongelezen boeken minimaal te halveren, maar vooral te genieten van het leven met iedereen die me lief is. En vooral dat laatste wens ik iedereen toe. Happy new year!

Mandy:
Mijn voornemen dit jaar is om af te studeren en daarnaast om genoeg te blijven ontspannen en hele mooie boeken te lezen die ik zelf heb gekozen (geen verplichte boeken meer vanuit mijn studie!).
Een gelukkig boekig nieuwjaar!

Diana:
Mijn goede voornemen is om gewoon weer te genieten van het lezen. Van de vele boekjes die me altijd trouw zijn. Zonder verwachtingen. Want het leven is veel mooier als je er niet al teveel van verwacht.

Marieke:
Mijn voornemen is om te genieten van al het moois dat de boeken me te 
bieden hebben in 2018!

Marleen:
Ik ben in ieder geval van plan om van elk moment te genieten, heel veel (feelgood) boeken te gaan lezen en natuurlijk heel veel feelgoodliefde delen! Let's make it a year to remember!

Sanne:
Ik hoop in 2018 vooral veel te genieten. Ik wil rust en tijd nemen voor het moois dat ik al doe en bezit zoals mijn boeken en mijn gezin. En van datgene dat geen plezier meer geeft, ga ik afscheid nemen. Feelgood is het motto!

Dat 2018 maar een Feelgood jaar mag worden!



Reacties op: Met de beste wensen voor 2018

Meer informatie