Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Readathon: Lees mee met 'Voor jou', 'Een leven na jou' en 'Voor mij'

op 01 februari 2018 door

Eind deze maand, op 27 februari, verschijnt het lang verwachte derde deel over Louisa Clark. Vanaf die dag ligt Voor mij van Jojo Moyes in de winkel en kunnen de fans hun hart weer ophalen met de avonturen en issues van Lou. Wereldwijd ontving Voor jou (Me before you) lovende reacties en ook in Nederlands is het boek al heul errug vaak over de toonbank gegaan. En dat vinden wij helemaal niet gek! Om de publicatie van alweer het derde deel te vieren organiseren we hier, op WLFG, een heuse readathon! Doe je gezellig mee?

Eh juist, een readathon. Wat is dat eigenlijk?!

Bij een readathon gaan we met z'n allen (iedereen die gezellig mee wil doen is welkom) een bepaald boek (her)lezen. Misschien heb je al eens eerder meegedaan aan een readathon, misschien is dit je eerste keer, iedereen is dus welkom! Tijdens onze eerste readathon (en misschien zullen er in de toekomst meer volgen) staan er drie boeken in het zonnetje. Achtereenvolgens gaan we Voor jou, Een leven na jou en uiteindelijk Voor mij gezamenlijk lezen én natuurlijk bespreken! 

De details

Zoals gezegd zullen de komende weken helemaal in het teken staan van Louisa Clark! We beginnen vandaag met Voor jou die we de komende twee weken gaan lezen. In een apart topic (het speciale Readathoncafé Voor jou) bespreken we het boek, komen er misschien wat leesclubvragen voorbij en kletsen we er vooral wat op los. We koppelen hier geen strikte deadline aan, maar het zou leuk zijn als je het boek rond 15 februari uit hebt. Vanaf die datum gaan we samen verder in Een leven na jou die we in een nieuw topic samen gaan bespreken, met wederom heel veel gezelligheid. Hopelijk doe je dan nog steeds gezellig mee en heb je eind februari ook het tweede deel uit (dus zo rond de 27e) en mogen we als echte fans gelijk door in Voor mij, waarin Lou naar New York vertrekt. 

Hopelijk heb je er net zoveel zin in als wij en lees je gezellig met ons mee! Ook als je het boek al wel hebt gelezen en je het niet wilt herlezen, ben je van harte welkom om gezellig mee te kletsen. Fris je gelijk je geheugen een beetje op! Win-win!

Als je nog vragen hebt horen wij het graag! Vanavond verschijnt het eerste topic rondom het eerste boek online en kunnen we aan de slag! 



Reacties op: Readathon: Lees mee met 'Voor jou', 'Een leven na jou' en 'Voor mij'

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jojo Moyes

Jojo Moyes

Jojo Moyes (1969) is een Britse romanschrijfster en journaliste. Haar eerste boe...