We Love Feelgood leest: januari 2018

op 12 januari 2018 door

De hectiek van de feestdagen hebben we achter ons gelaten en we zijn verwachtingsvol begonnen aan een nieuw jaar. Bij dit nieuwe jaar horen natuurlijk ook (nieuwe) boeken. Welke boeken zijn de meiden van We Love Feelgood van plan om deze maand te lezen? Lees snel verder om daar achter te komen. 

f89d4f8d9912360b660a1ac5fbedcdb6.jpg

fba6d2aba53dc2191b489421c4e5f2d8.jpgNathalie: Bijna mijn eerste boek voor 2018 uitgelezen, namelijk Eens gegeven van Charlotte de Monchy. Heerlijk humoristisch boek. Aan het meer van Butternut van Mary Mc Near ligt klaar voor daarna. Die ga ik met Diana buddy lezen. Op 9 januari komt Mijn beeld van jou van Susan van Eyck uit, die ga ik ook lezen.
En ik heb een hele stapel boeken uitgezocht uit mijn boekenkast, die ik dit jaar allemaal wil gaan lezen, maar ik weet nog niet met welke ik zal beginnen...

a448c9b6a9ff167e76f036f01233c1ae.jpgRenate: De maand januari is al goed begonnen, met 2 boeken die al uit zijn: Een Jihad van liefde van Mohammed El Bachiri en I heart forever van Lindsey Kelk voor de Engelse buddyread samen met Helma. Nu bezig met The Ice van Laline Paull, daarna gelijk beginnen aan Eens gegeven van Charlotte de MonchyHeb ik echt zin in, vond Enkeltje Ierland zo leuk. 
Café Zon en Zee van Jenny Colgan staat ook nog op de programma deze maand, ziet er echt heel vrolijk uit, voor een vakantiegevoel in januari, heerlijk.

dd9ea0701be9c535299e2e35054a77ac.jpgDiana: 2018, een jaar dat ik me net heb voorgenomen dat ik meer uit eigen kast wil lezen. Dit ga ik bereiken door mijn ntl-lijst, die al jaren bestaat en ook netjes bijgewerkt wordt, weer vaker erbij te pakken. Dat betekent dat ik in januari een afwisselende maand heb. Ik ben nu bezig in De jacht op jou van Isabelle Ronin, een lekker verhaal, met een ongeloofwaardig begin. Maar ik ben nog niet ontevreden. Hierna lees ik voor een groepsrecensie Eens gegeven van Charlotte de Monchy. Daarna is het tijd om De 100 serie van Kass Morgan af te ronden en Rebel uit te lezen. Deze maand lees ik ook nog Aan het meer van Butternut voor de buddyread met Nathalie en ik verwacht dat ik eind deze maand een begin heb gemaakt in Koningslaan van Ellen Lina voor de blogtour. Heerlijk leesmaandje voor de boeg al zeg ik het zelf :)

5e3bf7245b102efb4dc4cd7e126767f2.jpgLore: 2018 is rustig begonnen op leesvlak. Ik ben bezig in mijn eerste boek van het jaar, namelijk Eens gegeven van Charlotte de Monchy voor een groepsrecensie. Hierna zal ik doorgaan in Wij Twee van Nicholas Sparks en De komst van de koning van Mara Li. Voor de rest van de maand heb ik nog weinig plannen. Ik wacht nog een beetje af wat er gekozen wordt uit mijn kast of voor de challenge.

de4d22254c20777436a8e6a7823eb20d.jpgSanne: Oh my! Mijn plannen zijn enorm deze maand. Vorige maand werd ik bedolven onder boeken doordat ik Sinterklaas, Kerst én m’n verjaardag vierde en ik weet nu gewoon niet waar ik als eerste in zal gaan lezen! Maar mijn voornemen was ook om van alles te genieten en wat meer rust te pakken, dus de rem gaat er op. Momenteel lees ik Mijn verloren vrouw van Alyson Richman, een boek dat al tijden op mijn e-reader stond en ik luister naar De erfenis van Mozart van Femke Roobol. Beide historische romans, maar wel totaal anders. Van de boeken die ik kreeg hoop ik Manhattan Beach van Jennifer Egan en de graphic novel Het achterhuis deze maand uit te lezen.

dedb0391790770b38c8a0ceac1eae290.pngMarleen: Ik heb zo uitgekeken naar deze maand! Na de feestdagen vind ik het altijd heerlijk om weer helemaal rustig aan een nieuw jaar te beginnen. Ondanks dat ik een aantal verjaardagen en andere afspraken heb, is mijn hoofd behoorlijk leeg en dat zorgt ervoor dat ik heel veel zin heb om heel veel boeken te gaan lezen! Zo heb ik een aantal moetjes die ik desondanks graag wil lezen! Zoals Verbonden door het lot van Nora Roberts voor mijn estafette-tip van Lore, Hou me vast van Lori Nelson Spielman voor een buddyread met Mandy, Café zon + zee van Jenny Colgan voor een groepsrecensie hier op WLFG en Mijn zus van Michelle Adams als recensie-exemplaar. Verder hoop ik daarnaast nog (minimaal) twee boeken uit eigen kast te lezen! Yes, helemaal zin in!

211da3018960141957bfe12f310eef76.jpgMandy: Nieuwe maand, nieuwe boeken! Ik heb deze maand al een boek mogen lezen en dat is Hou me vast van Lori Nelson Spielman. Morgen lees je wat ik en Marleen van het boek vonden in onze buddy read. Verder ben ik van plan om Vuurwerk in de sneeuw te lezen van Sarah Morgan. Dit is het laatste deel in de serie van de O'neil-broers, dan heb ik de serie uit. Echt genieten! Daarnaast ga ik weer een poging doen om Judas uit te lezen van Astrid Holleeder. Wat ik verder ga lezen is zelfs voor mij nog even een verrassing. Ik hoop toe te komen aan nog wat boeken uit mijn boekenkast. 

311a1de71dc0327ce35abfda0a946031.jpgMarieke: De maand is nog maar net begonnen en een paar boeken zijn al uit, waaronder het hele leuke Eens gegeven van Charlotte de Monchy. En wat ik verder ga lezen deze maand staat ook al redelijk vast. Ik ben Pelgrim van Terry Hayes ga ik lezen voor mijn persoonlijke challenge (elke maand 1 niet uitgelezen boek #weluit). Ik sluit me aan bij een leesclub van We love crime en hoop dat ik het nu wel uit krijg.
Ik lees deze maand ook Café Zon en Zee van Jenny Colgan, en hoop daarmee alvast een beetje zomer in huis te halen, want het is mij veel te koud. Van de bieb heb ik de Bed en breakfast in Rose Harbor, van Debbie Macomber, die moet bijna terug en ligt nu dus bovenaan. Op de e-reader lees ik Het heft in eigen hand van Stephanie Laurens, een eerste deel van een historische serie en die is zeer vermakelijk. En dan wissel ik ook nog af tussen twee luisterboeken: Zondagochtend breekt aan van Nicci French en De erfenis van Mozart van Femke Roobol. Als ik dan door deze boeken heen ben, dan maak ik weer een nieuw stapeltje om te lezen, voornamelijk uit eigen kast, want dat is zo'n beetje een kleine bibliotheek geworden.

6ec5fe51fce7a6447581bb92db74e262.jpgJanneke: Ik verwacht extra veel te kunnen lezen deze maand, want ik heb nog een weekje vakantie voor de boeg! Heerlijk naar een huisje aan de kust, dus naast de vele strandwandelingen blijft er meer dan genoeg tijd over om lekker te lezen.

Ik heb deze maand al Hou me vast van Lori Nelson Spielman gelezen en heb ik Eens gegevenvan Charlotte de Monchy bijna uit. Daarnaast staan nog op de planning Wij twee van Nicholas SparksEen jaar na Milo van Olga van der MeerAch Moedertje van Hugo Borst. Dit zijn de boeken die ik in ieder geval wil gaan lezen, verder laat ik het van het moment afhangen.

Wat voor mij ook nieuw is deze maand is dat ik een boek aan het luisteren ben! Ik was altijd heel hard aan het verkondigen dat ik geen geduld heb voor luisterboeken, maar ik ben erachter dat het eigenlijk heel fijn is tijdens het wandelen of autorijden! Dus nu ben ik al bijna halverwege Helemaal het einde van Lisette Jonkman. Iemand nog tips voor een leuk luisterboek met een fijne stem? :)

47acd513af9f7c398448169ada3ede30.jpgHelma: Ik ben nog steeds bezig in De zeven zussen van Lucinda Riley. Maar het einde is in zicht (wat een heerlijk boek!) en dan kijk ik echt uit naar deel 2 dat deze maand al verschijnt. Dan moet ik in een razend tempo The Ice van Laline Paull uit gaan lezen voor een groepsrecensie eind van deze maand. Dat boek heb ik meegenomen van de Big Book Bonanza maar de eerste hoofdstukken wisten me nog niet helemaal te boeien. Hopelijk komt daar gaandeweg het verhaal verandering in. Als er verder geen recensieboeken mijn kant opkomen ga ik eindelijk deel 3 en 4 van De Noordzeemoorden van Isa Maron lezen. En wat ik verder nog ga lezen? In ieder geval een boek van mijn grote stapel nog te lezen boeken. En misschien sluit ik dan nog aan bij de leesclub Ik ben Pelgrim van Terry Hayes met mijn eigen exemplaar. Maar ik ben bang dat dit boek toch nog even moet wachten voor het aan de beurt is.

f89d4f8d9912360b660a1ac5fbedcdb6.jpgReacties op: We Love Feelgood leest: januari 2018

Meer informatie

Gerelateerd