Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De boekenkast van Merel

op 24 november 2017 door

Vandaag laat ik jullie een kijkje nemen in mijn boeken... plank. Tja, ik heb gewoon niet zoveel boeken (de biebpas en ik waren onafscheidelijk). Omdat ik er niet zoveel heb zal ik bij enkele boeken iets vertellen. Mijn boeken liggen in een open ruimte onder mijn bed, en ik vind het ook gewoon sfeer geven! Wat is een kamer toch zonder boeken?

0708b3d6c75116a1406a4d8e760671fa.jpg

Allereerst; de Maze Runner series en de Divergent series. De Maze Runner serie heeft een speciaal plekje in mijn hart. Wat een goede serie is dat! Divergent begon goed, maar oh, wat hebben ze een steek laten vallen bij Alegiant! Deze heb ik dan ook niet helemaal afgelezen. Ik kon het niet meer aan. 

7537cae4e081311d5ffc29f23226075a.jpg

De volste plank! Hier liggen mijn John Green boeken: Paper Towns, An Abundance of Katherines, Looking for Alaska en natuurlijk Turtles all the Way Down. Ook ligt hier Dertiendagh, het eerste deel en tweede deel van Harry Potter en het kleurboek van Harry PotterBloedprint heeft een speciaal plekje in mijn hart, omdat het natuurlijk geschreven is door mijn lieve vriendinnetje, geweldige auteur en mede club 10-er Elke Cremers. Zeker een aanrader! Daarnaast hebben we nog het eerste en vijfde deel (don't ask why) van Spel der Tronen en het derde deel van A Court of Thorns and Roses. Bij deze laatste kon ik gewoon niet wachten op de bieb-versie, dus heb ik hem toch maar besteld. 

3a84164c3ad6eaf010ce0648c066ea5c.jpg

En alweer het laatste stukje van mijn boekenplank. Hier vind je Elke Dag een Vraag, een boek waarin je voor vijf jaar elke dag een vraag beantwoord. Dit heb ik drie jaar trouw gedaan, maar nu ligt hij toch een beetje te verstoffen! Eronder ligt Murder on the Orient Express van mijn meest favoriete auteur Agatha Christie. Ook ligt er Onruststokers, het laatste deel van Harry PotterThe Da Vinci CodeHet Hades Project en mijn nieuwste aanwinst Vuur en As (die ik overigens ge-wel-dig vind. Als je van fantasy YA houdt MOET je deze gewoon lezen!).

En dat was hem alweer... Er zijn ook nog een aantal boeken die ik heb uitgeleend of kwijtgemaakt, zoals Teardrop en Has#tag. Ik ben nog wel benieuwd, kopen jullie je boeken, of lenen jullie ze bij de bieb?



Reacties op: De boekenkast van Merel

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Agatha Christie

Agatha Christie

Agatha Christie (1890-1976) leek op het eerste gezicht een afstandelijke Engelse...

John Green

John Green

John Green is een Amerikaanse Young Adult schrijver. Op vijftienjarige leeftijd ...