Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

De negentien van april 2016

Maandelijks verschijnen vele tientallen nieuwe boeken. De redactie van Hebban selecteert aan het eind van elke maand de boeken waarvan je móét weten dat ze er aan komen. De kersen op de boekentaart, zeg maar. Dit is de selectie voor april 2016.


De Boekenweek is net achter de rug, maar gelukkig staat ons ook in april genoeg moois op boekengebied te wachten.   De afgelopen maanden werden lezers al warm gemaakt voor Maestra, het thrillerdebuut van L.S. Hilton dat op 21 april in Nederlandse vertaling verschijnt. Het boek zou de hype rond 50 shades of grey en Het meisje in de trein doen verbleken. Nederlandse lezers kunnen over een paar weken hun eigen mening vormen. Ook Sebastian Fitzek komt met een nieuwe thriller. Op 1 april verschijnt Het Joshuaprofiel en hier kun je alvast een stukje lezen.   

Liever een roman? Liefhebbers van Paulien Cornelisse kunnen zich verheugen op De verwarde cavia (13 april), een humoristische, herkenbare roman voor iedereen die bekend is met een kantoorbaan. Abdelkader Benali (Brief aan mijn dochter, 5 april) en Marion Bloem (Haar goede hand, 19 april) schreven beiden over de band met een familielid.  

Myrthe van der Meer (Paaz, UP!) komt aankomende maand verrassend met een kinderboek, Pien en de spoken (15 april), waarin zij wel opnieuw depressiviteit als thema centraal zet.  

Meer ontdekken? Een greep uit het boeken van april! De redactie selecteerde er negentien. 

Klik hier voor de negentien van april 2016Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: De negentien van april 2016

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken