Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Community /

Deel jouw vakantieleeslijst en win!

door Lindy de Jong 25 reacties
Het is een van de mooiste momenten in het jaar: het samenstellen van je vakantieleeslijst. Waarna natuurlijk het bezoek aan de boekhandel volgt: de enige keer dat je jezelf toestaat om met een stapel van minstens vijf boeken naar de kassa te lopen. Hebban is benieuwd naar jouw leeslijst voor deze zomer! Deel jouw vakantieleeslijst en maak kans op alle genomineerden voor de Hebban Debuutprijs 2016!


Verheug jij je er ook zo op? Even geen lange werk- of schooldagen, maar je dagenlang onderdompelen in andere, fictieve of non-fictieve werelden. Ligt jouw vakantiestapel al klaar? Het is het waard om daar alvast over na te denken, want door jouw leeslijst te delen op Hebban maak je kans op een pakket met de vijf genomineerde boeken voor de Hebban Debuutprijs 2016!  

Hoe doe je mee?

Het concept is simpel: maak een boekenplank aan met de titel ‘Mijn vakantieleeslijst 2016’. Zet hier de boeken op die zeker mee gaan in je vakantiekoffer. Dit doe je door op je Hebban-profiel het tabje ‘Mijn boeken’ aan te klikken en daarna te kiezen voor ‘+ nieuwe plank’. Zorg dat de plank zichtbaar is voor anderen.  

Heb je een lijst aangemaakt? Klik dan hier en vul het deelnameformulier in met je adresgegevens en de URL van je vakantieleeslijst.  

Deze actie loopt tot 1 augustus. Begin augustus maken wij de winnaar bekend.    Over de auteur

Lindy de Jong

839 volgers
452 boeken
7 favoriet


Reacties op: Deel jouw vakantieleeslijst en win!

 

Gerelateerd