Jeroen Guliker

Artikelen 2 beschrijving bewerken

De Nederlandse schrijver Jeroen Guliker (1966) koos na de Havo voor een studie Toeristisch Management. Een keuze die een interessante baan opleverde bij een evenementenbureau, gespecialiseerd in de organisatie van grote internationale sportevenementen. Voor zijn werk reisde hij tussen 1988 en 2008 de halve wereld rond. In 2001 nam hij zitting in de directie van het evenementenbureau om een jaar later mede-eigenaar en algemeen directeur te worden.
 
Het duurde tot 2008 voordat de geboren Haarlemmer debuteerde als schrijver met de roman Zeven vrouwen later, een gedeeltelijk autobiografisch boek dat hij in eigen beheer zou uitgeven. Via zijn website, e-mailbestanden, vriendenkring, contacten en sociale media als Facebook, Hyves en Twitter ging het balletje rollen en overtrof de verkoop van zijn debuutroman alle verwachtingen.

In 2009 tekende Jeroen een contract bij Karakter Uitgevers waar naast de roman Harde Noten  (november 2009) een nieuwe volledig herschreven uitgave van Zeven vrouwen later (april 2010) verscheen. In november 2011 verscheen Verborgen Vrucht, zijn derde boek en eerste thriller.

Nieuwste boek

Niet voor tere zieltjes 2 - Jeroen Guliker Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Meer over Jeroen Guliker

Column Jeroen Guliker: Dedain
15 oktober 2015 3 reacties
Eigenwijze selfpubbers #1
06 juli 2015 7 reacties
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken