Onder invloed

17

Top25's 1
Van de ene dag op de andere, zonder waarschuwing, zonder enig teken, verdwijnt haar partner Joost uit het leven van Emma en hun twee kinderen. Hij neemt niet alleen al het geld mee, maar laat ook flink wat schulden na. Emma staat dan voor de bijna onmogelijke taak om alles terug te betalen en tegelijkertijd voor haar gezin te zorgen. Haar baantje bij een klein hotel in het dorp biedt wel enig soelaas, maar bij lange na niet genoeg.

En dan komt ze onder de betovering van David. Hij heeft wel een idee hoe ze haar problemen kan oplossen. Hij is slim, doortastend en uitermate aantrekkelijk. Langzaam windt hij Emma om zijn vinger en brengt haar tot ongekende acties. Zo raakt ze steeds verder verwijderd van haar eigen waarden en normen en verstrikt in een web van intriges en afhankelijkheid.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
03 juni 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Elikser B.V.
ISBN
9789089544933 , 9789089545329

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,95 Bestel het ebook bij Libris voor 12,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 12,50
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

Plot niet echt origineel

door Anique Mulder op 21-01-2013

Marijke Verhoeven ging na de havo naar de hotelschool in Groningen. Ongetwijfeld heeft ze daar inspiratie opgedaan voor haar debuut Onder invloed, dat zich grotendeels afspeelt achter de deuren van een hotel. Eén hoofdpersoon die worstelt met diverse mannen in haar leven, haar eigen waardigheid en een schuldgevoel richting haar kinderen. Spanning, intriges en machteloosheid maken Onder invloed...


Lezersrecensies (1)

Hij was weer fantastisch

door: Inge Otter-helder 1 like
Ik had een ander boek van Marijke gelezen, die ik geweldig vond dus de verwachtingen waren hoog. En ze heeft het waargemaakt. wederom een boek wat alles omvat. spanning misdaad thriller moord , en een vleugje erotiek. Van begin tot eind blijft het boek spannend en word de afloop niet prijsgegeven....

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic