Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Afgunst & een goed huwelijk
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 17 4 57 3 92 2 18 1 2

Afgunst & Een goed huwelijk

186

Gelezen 255 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 50 Favoriet 0 Recensies 8
Thrillers & Spanning Lijsten 4   Topics 0

Twee spannende verhalen over een crime passionnel van de koningin van de Nederlandse thriller

Over Afgunst:
Bestsellerschrijfster Susan van Doorn, getrouwd, twee kinderen, leeft nog dagelijks met de angst voor haar dominante ex-vriend Ernst Scholten. Alles wat ze deed en waar ze voor stond was in zijn ogen minderwaardig. Zij op haar beurt aanbad hem. Toen Susan eindelijk uit zijn schaduw durfde te treden, de relatie verbrak én net als hij ging schrijven, was hij woedend.
Nu, na zoveel jaren, slaat hij toe. Susan wordt door hem ontvoerd en haar lot ligt volledig in zijn handen. Hoe ver zal hij gaan? Afgunst is een bloedstollend verhaal over dominantie en onderwerping, en over de vernietigende kracht van jaloezie.

Uit Een goed huwelijk:
‘Ik verheug me zeer op Rome! Nog drie dagen en we liggen naast elkaar in een Italiaans spijlenbed! Honderd kussen op je warme buik, jouw Moosje.’ Monique heette ze. Moos noemde hij haar. Moosje. Sophie moest braken toen ze die naam las, onder aan een e-mail die ze per toeval vond in de map ‘verwijderde items’. Sophie trilde van woede. Het was belangrijk dat ze de onderste steen boven kreeg.

Van de thrillers van Saskia Noort werden tot nu toe meer dan anderhalf miljoen exemplaren verkocht. Haar werk verschijnt in vijftien landen. Haar debuut Terug naar de kust werd zeer succesvol verfilmd.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
145
Uitgeverij
Anthos Literaire Thrillers
Eerste editie
04 maart 2010
Laatste editie
25 april 2013
ISBN
9789041415851 , 9789041424617 , 9789041421289


Boekinformatie wijzigen


Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Afgunst & Een goed huwelijk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.