Advertentie

Alter ego

253

Gelezen 275 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 260 Favoriet 12 Recensies 8
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 2   Topics 0

Twee vrouwen worden vermoord gevonden, liggend in een riviertje. Van beiden zijn de benen aan elkaar genaaid. Wie wil hen laten lijken op zeemeerminnen en waarom? Officier van justitie Jana Berzelius legt verband met de zaak Simon Norell, een jonge man die zijn familie heeft vermoord en sindsdien vastzit. Maar Simon weigert te praten. Iemand moet zijn vertrouwen winnen en de enige die dat kan, is de man die zich beweegt als een dreigende schaduw in het leven van Jana: Danilo Peña.

De Zweedse thrillerauteur Emelie Schepp brak in Nederland door met 'Memento'. Dit werd, evenals haar daarop volgende thrillers,'Narcotica', 'Post mortem' en 'Postuum' met lovende recensies beoordeeld.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Jana Berzelius (5)
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Eerste editie
22 oktober 2019
Laatste editie
22 oktober 2019
ISBN
9789026145643 , 9789026145650
Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (8)

Keuze van de redactie
Guy Doms Hebban Recensent

Schepp heeft geen nood aan ‘tweede ik’

door: Guy Doms 2 reacties

De Zweedse Emelie Schepp construeert haar serie rond officier van justitie Jana Berzelius op een intelligente manier. In beginsel bevat elk afzonderlijk deel een losstaand verhaal. Alter ego – keurig vertaald door Corry van Bree – is reeds de vijfde thriller, waarin Jana prominent in de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Alter ego

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.