Advertentie

De oorsprong

48

Gelezen 55 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 26 Favoriet 3 Recensies 6
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

70.000 jaar geleden stierf de mensheid bijna uit. De mens overleefde, maar niemand weet hoe. Tot nu toe...

Vlak bij de kust van Antarctica wordt een mysterieus bouwwerk ontdekt in een ijsberg. Erfelijkheidswetenschapper Kate Warner denkt een ongelofelijke doorbraak in haar onderzoek te hebben bereikt. Maar haar ontdekking is veel gevaarlijker, voor haar en voor het hele menselijke ras. Haar werk zou de sleutel kunnen zijn tot de volgende fase in de menselijke evolutie – in verkeerde handen zou het het einde van de mensheid kunnen betekenen.

Als geheim agent David Vale een levensgevaarlijke gecodeerde boodschap weet te ontcijferen, riskeert hij alles om in contact te komen met de enige persoon die hem kan helpen: Kate Warner. Samen moeten ze een wereldwijde samenzwering ontrafelen, en zo de waarheid achterhalen over de oorsprong van Atlantis – en de mensheid. Het doel van hun tegenstanders is de mens uit te roeien. Het doel van Kate en David is dat te voorkomen. Als ze elkaar kunnen vertrouwen. Als ze in leven blijven...

De oorsprong is een spannende, meeslepende thriller over eeuwenoude samenzweringen en de mysteries van de menselijke evolutie.

Reacties op Amazon over De oorsprong:
The X-files meets 24.’
‘Perfecte combinatie van historie en wetenschap.’
‘Fantastisch om dit avontuur te lezen.’

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Avonturenroman
Serie
Atlantis Trilogie (1)
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
18 juli 2016
Laatste editie
18 juli 2016
ISBN
9789022572603 , 9789402306613
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (6)

Keuze van de redactie

Riddle vertilt zich aan zijn eigen fantasie

door: Joop Hazenbroek

De kunst van het schrijven van een goede thriller, waarbij de auteur met verschillende verhaallijnen werkt, is om aan het einde deze lijnen bij elkaar uit te laten komen en dat het verhaal dan ook een logisch einde heeft. Als dit niet gebeurt dan kan de schrijver nog zo zijn kennis en talent in de...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De oorsprong

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken