Advertentie

De Specerijenbaron

2

Rank 1900 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Als een teruggetrokken specerijenbaron verliefd wordt op een botaniste, heeft hij er geen idee van dat zij ervoor zal zorgen dat zijn hele leven op de kop komt te staan

Gray Delacroix heeft jarenlang zijn hele leven toegewijd aan het opbouwen van het mondiaal specerijenimperium Delacroix Global Spice. Maar het is hem duur komen te staan en nu zijn er problemen in zijn familie. Vastbesloten om te voorkomen dat alles de hand loopt, keert hij na jaren de wereld over gereisd te hebben voorgoed terug naar zijn ouderlijk huis.
Als botaniste van het Smithsonian krijgt Annabelle Larkin de onmogelijke opdracht om zich toegang te verschaffen tot de beruchte priv├ęcollectie planten van de Delacroixs. Als haar dat niet lukt, zal ze geen werk meer hebben en niet alleen haar blinde zus teleurstellen, maar zal ook de familieboerderij in Kansas failliet gaan. Daarom stelt ze alles in het werk om ervoor te zorgen dat ze toegang krijgt. Maar ze had nooit kunnen denken dat ze zichzelf door de wereld van de Delacroixs binnen te stappen onbewust in een web van gevaarlijk politieke complotten begeeft.
Al snel voelt Annabelle zich aangetrokken tot de teruggetrokken specerijenbaron en dat zorgt ervoor dat ze, als ze vervolgens wordt gedwongen te kiezen tussen haar hart en haar loyaliteit aan haar land, in een lastig parket verzeild raakt. Kunnen Gray en Annabelle een manier vinden om zich een weg te banen door de storm van schandalen zonder dat de familie die Gray zo wanhopig probeert te redden uiteenvalt?

(Deel 1 in de serie De familie Delacroix)
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
360
Uitgeverij
Zoeklicht, Uitgeverij 't
Eerste editie
11 november 2020
Laatste editie
11 november 2020
ISBN
9789064513237


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: De Specerijenbaron

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.