Advertentie
Naar de verste kusten
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 2 3 6 2 0 1 0

Naar de verste kusten

9

Gelezen 10 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Door haar opvoeding kan verpleegster Jenny Bennet elke uitdaging op het Presidio, een legerbasis in San Francisco, aan. Maar als ze plotseling de kranige marineofficier tegenkomt die haar hart zes jaar geleden brak, is ze helemaal van haar stuk gebracht. Luitenant Ryan Gallgher is een van de weinige gekwalificeerde mannen die gevaarlijke en gewaagde regeringsmissies overzee kan uitvoeren, maar die zijn reputatie te gronde heeft gericht en het hart van de vrouw die hij liefhad brak. Vanwege zijn zwijgplicht kan en mag hij niet vertellen waar hij al die jaren is geweest. Het zou duizenden levens in gevaar kunnen brengen.

Ryan verkeert in een onmogelijke situatie maar denkt een oplossing daarvoor gevonden te hebben. Daar heeft hij echter Jenny's hulp voor nodig. Vanwege haar loyaliteit aan haar land stemt ze hiermee in, maar de wonden zijn te diep om opnieuw voor Ryan te vallen, ondanks zijn vastberadenheid Jenny terug te winnen. Kunnen ze hun schijnbaar onoverkomelijke problemen overwinnen, zelfs als een onbekende dreiging uit het verleden Ryans leven in gevaar brengt?
+


Genre
Literatuur & Romans
Historische roman (populair)
Aantal pagina’s
319
Uitgeverij
Zoeklicht, Uitgeverij 't
Eerste editie
12 december 2019
Laatste editie
07 januari 2020
ISBN
9789064510618


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Naar de verste kusten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.